Ireland Baldwinová (1. června 2017)

Ireland Baldwinová (1. června 2017) | foto: Profimedia.cz

Dcera herce Aleca Baldwina prozradila, že byla v pubertě znásilněná

  • 21
Modelka a dcera herce Aleca Baldwina Ireland (26) se svěřila, že se v pubertě stala obětí znásilnění. Na sociální síti TikTok nedávno popsala, že k incidentu došlo, když byla v bezvědomí. Baldwinová také popsala svoji pozdější zkušenost s potratem.

„Vybrala jsem si sebe a vybrala bych si sebe znovu. Je to váš život, vaše volba,“ řekla Baldwinová ve videu po zrušení rozsudku amerického Nevyššího soudu Roe v. Wade, který omezil ženám právo na potrat.

Baldwinová popsala, že v minulosti nečekaně otěhotněla se svým tehdejším přítelem, s nímž byla velmi nešťastná, a on jí dal jasně najevo, že nikdy nechce děti ani manželství. Sotva chtěl mít vážný vztah. „Rozhodla jsem se jít na potrat, protože přesně vím, jaké to je narodit se mezi dvěma lidmi, kteří se nenávidí,“ řekla.

Modelka se ve videu také svěřila s tím, že byla v pubertě znásilněná. „Byla jsem jako teenagerka znásilněná, když se to stalo, byla jsem úplně v bezvědomí a změnilo to běh mého dalšího života,“ prohlásila.

Ireland Baldwinová (Malibu, 20. března 2019)

O znásilnění prý tehdy neřekla nikomu kromě zdravotní sestry, která ji po napadení ošetřovala. Mlčela dokonce i před svými rodiči Kim Basingerovou a Alecem Baldwinem. Ti se rozvedli, když bylo Ireland sedm let.

Modelka uvedla, že se dostala do spirály, protože tak dlouho v sobě skrývala tolik bolesti a viny, a v důsledku toho ztratila kontrolu nad svým životem. „Mnohem víc jsem pila, mnohem víc jsem flámovala, léčila jsem se sama, byla jsem v dalších zneužívajících a toxických vztazích a přátelstvích. V podstatě jsem dělala všechno možné, abych se rozptýlila,“ dodala.

25. dubna 2017