Michal Zelenka s manželkou Pavlou a synem Vojtěchem

Michal Zelenka s manželkou Pavlou a synem Vojtěchem - Svatba Michala Zelenky | foto: archiv M. Zelenky

Herec Zelenka se tajně oženil, o svatbě neřekl ani rodině

  • 19
Herec Michal Zelenka se tajně oženil. Představitel Marka Černého v seriálu Ošklivka Katka si vzal svou dlouholetou přítelkyni Pavlu Záleskou. "Svoji paní jsem musel dotlačit, aby si mě vzala, což jsem asi jediný chlap na této planetě," přiznal iDNES.cz Zelenka.

Tajný obřad proběhl 12. 12. 2008 ve 12 hodin na obecním úřadě ve Vysočanech. Byl velmi komorní, neboť se ho zúčastnili jen tři rodinní přátelé, rodiče ale na svatbě chyběli, protože o ní vůbec nevěděli.

Michal Zelenka s manželkou Pavlou a synem Vojtěchem

"Jsem ze tří dětí a s rodiči jsem se už dřív dohodl, že nebudeme dělat žádnou velkou svatbu. Sami říkali, ať neblázním. My jsme je poslechli a vše jsme oznámili až po obřadu. Nic jsem neřekl ani svým bratrům," přiznal herec.

Michal Zelenka s přítelkyní Pavlou Záleskou a synem Vojtou
Michal Zelenka s přítelkyní Pavlou Záleskou a synem Vojtou

Zelenkovi šla za svědka jeho nejlepší kamarádka z dětství, která kvůli obřadu přiletěla až z anglického města Brighton. "My jsme si to trochu oplatili, protože jsem jí taky byl na svatbě, ze které jsem ale musel hned odletět, protože jsem měl hned večer představení v Praze. Byl jsem strašně rád, že přiletěla," dodal.

Ošklivka Katka - Kateřina Janečková
Ošklivka Katka bude prý končit happy endem

Michal Zelenka, který s manželkou Pavlou žije již osm let a vychovává s ní půlročního syna Vojtu, bude v seriálu Ošklivka Katka zářit ještě do dubna, než seriál zmizí z obrazovky. "Všechny díly jsou dotočeny a můžu slíbit, že se diváci dočkají i jistého happy endu," uzavírá herec.