Owen Wilson

Owen Wilson | foto: AP

Herec Owen Wilson má syna, jmenuje se Ford Linton

  • 6
Americký herec Owen Wilson se stal poprvé otcem. Jeho partnerka Jade Duellová v pátek na Havaji porodila syna. Uvedl to mluvčí dvaačtyřicetiletého herce.

Mluvčí žádné podrobnosti neuvedl, ale podle deníku Los Angeles Times dostal chlapec jméno Ford Linton Wilson a po narození vážil 3,2 kilogramu.

Owen Wilson a Jade Duellová jsou sporu víc než rok. Svůj vztah ale drží v soukromí a na veřejnosti se spolu téměř neukazují. Informace o těhotenství své partnerky prozradil médiím herec až týden před porodem. Svatbu zatím pár neplánuje.

Wilson je známý například z filmů Nesvatbovi, My dva a křen či Darjeeling s ručením omezeným. Vedle Jackieho Chana zazářil v komediálním westernu Tenkrát na východě či v Rytířích ze Šanghaje, Eddiemu Murphymu sekundoval ve filmu Jsem agent. Vedle komedií hraje také vážnější role, třeba ve válečném dramatu Za nepřátelskou linií a získal už i roli sériového vraha.

Owen Wilson - My dva a Křen

Owen Wilson - My dva a Křen

Uznání u kritiků získal svým scénářem pro film Jak jsem balil učitelku. Je rovněž producentem a podílel se na výrobě oscarového snímku Lepší už to nebude.

,