Seal a Heidi Klumová | foto: Profimedia.cz

Heidi Klumová už podala žádost o rozvod, děti chce mít u sebe

  • 34
Před téměř třemi měsíci oznámili osmatřicetiletá Heidi Klumová a její o jedenáct let starší manžel Seal, že se rozcházejí. Teď se modelka rozhodla manželství ukončit oficiálně. V pátek v Los Angeles podala žádost o rozvod a jako důvod uvedla neslučitelnou rozdílnost povah.

Klumová požaduje společnou péči o děti, ale chce být stanovena jako primární rodič, u něhož budou sedmiletá Leni, šestiletý Henry, pětiletý Johan a dvouletá Lou bydlet. Otec Seal by pak měl právo kdykoli děti navštěvovat a brát si je na víkendy.

Německá topmodelka požaduje také, aby se jí po rozvodu vrátilo do dokumentů příjmení Klumová, které oficiálně při jednání s úřady už nepoužívá. Po svatbě Heidi užívala Klumovou ještě do roku 2009, pak ale požádala soud o změnu příjmení na Samuelovou po manželovi. Seal se oficiálně jmenuje Seal Henry Olusegun Olumide Adeola Samuel.

Modelka si zpěváka brala v roce 2005 v Mexiku. Od té doby vystupovali jako jeden z nejstabilnějších a nejláskyplnějších párů mezi celebritami. Kudy chodili, tudy o svém manželství básnili a nebáli se prozrazovat intimnější detaily.