Guye Madonně všechno sní

  • 1
Zpěvačka Madonna má nové potíže se svým manželem, režisérem Guyem Ritchiem.Tentokrát prý proto, že je hrozně nenajedený. "Je jako vysavač," sdělila žertem internetovému reportérovi Marku Steinesovi. "Dnes mi snědl půl snídaně. A totéž se děje, když jíme někde venku. Několikrát se mi už stalo, že vstanu od talíře, a když se vrátím, mám ho prázdný. I ostatní si stěžují, že každému všechno sní," řekla.
Madoně take vadí, že Ritchie prý hrozně chrápe.Jinak však navzdory dohadům láska trvá. Oběma prý třeba připadalo absurdní, že Ritchie měl v nedávno dokončeném filmu Swept Away režírovat její milostné scény s jiným mužem. "Můj herecký partner Adriano Giannini byl v hrozné postavení, protože mě musel objímat a několikrát políbit, a já jsem se pořád hystericky smála. Protože já už chci líbat jen svého muže. A Guy zase říkal :"OK, tak ji polib.. tak. Tak dost, to už stačí".

Guy se prý osvědčuje i jako otec, jen by prý měl častěji vyměňovat dítěti plenky, stlát po sobě postel a neházet oblečení na podlahu, vyjmenovala Madonna některé "nedostatky" svého muže.

Zpěvačka Madonna a její muž, britský režisér Guy Ritchie.