Angelina Jolie si v doprovodu svého bratra Jamese Havena Voighta (v bílé čepici) vyzvedává syna z francouzského lycea v Praze na Smíchově, 11. května 2007

Angelina Jolie si v doprovodu svého bratra Jamese Havena Voighta (v bílé čepici) vyzvedává syna z francouzského lycea v Praze na Smíchově, 11. května 2007 | foto: Tomáš MartínekiDNES.cz

Exkluzivně: Angelina si přijela pro syna do školy

  • 12
Jednatřicetiletá hollywoodská hvězda Angelina Jolie způsobila v Praze na Smíchově pěkný rozruch. Ve tři hodiny odpoledne si totiž v doprovodu svého o dva roky staršího bratra Jamese Havena Voighta přijela pro syna Maddoxe do francouzského lycea.

Na hereččin černý vůz audi se okamžitě vrhli fanoušci a fotografové. Angelina se však nenechala zastrašit a s úsměvem se dokonce několika svým obdivovatelům podepsala.

Poté se i s pětiletým Maddoxem vrátila do luxusní vily v Bubenči, kde nyní se svým partnerem Bradem Pittem a dětmi bydlí.

Angelina Jolie přijela do Prahy natáčet film Wanted. Na své děti ale očividně nezapomíná. Producenti snímku její harmonogram upravili tak, aby natáčela jen dopoledne a mohla pak v klidu trávit odpolední a večerní hodiny s rodinou.

Vzorný taťka Brad Pitt
Nejvíc práce kolem dětí ale zůstává na třiačtyřicetiletém Bradovi. Pětiletého Maddoxe z Kambodže a dvouletou Zaharu z Etiopie odváží každý den v půl deváté ráno do vzdělávacích zařízení. Holčička navštěvuje mateřskou školku zřízenou při americké ambasádě na Malé Straně, Maddox putuje za školáky do francouzského lycea.

Doma se pak Brad Pitt stará o tříletého vietnamského chlapce Paxe Thiena a ani ne roční biologickou dceru Shiloh Nouvel. K ruce má ovšem chůvu a služebnictvo.