Eva Longoria

Eva Longoria | foto: AP

Eva Longoria chce zapomenout na exmanžela, odstraňuje tetování

  • 36
Šestatřicetiletá herečka Eva Longoria chce úplně vymazat exmanžela ze svého života. A to doslova. Už si nechala odstranit tetování z pravé ruky, kde měla datum jejich svatby. Teď přišlo na řadu tetování na zadní straně krku.

Longoria si po dvou letech nechala odstranit všechna tetování související s jejím exmanželem, basketbalistou Tonym Parkerem. Pár se rozvedl po provalení jeho nevěry v roce 2010.

Herečka, která randí s bratrem Penélope Cruzové Eduardem, navštívila na klinice v Beverly Hills lékaře a nechala si odstranit ze zadní části krku tetování s číslem dresu svého bývalého manžela.

Už předtím zmizely z jejího zápěstí římské číslice s datem svatby, která byla 7. července 2007.

Pětadvacetiletý Eduardo Cruz je však také milovníkem tetování a poté, co začal chodit s herečkou, nechal si vytetovat na ruku jméno Eva.

Eduardo Cruz

Eduardo Cruz a jeho tetování

"Pravda je, že bych měla být naštvaná, mrzutá a ztratit iluze o vztazích. Ale to nejsem. Měla jsem velké štěstí, že jsem našla Eduarda," řekla herečka pro listopadové vydání časopisu Vanity Fair.

Eva Longoria byla vdaná dvakrát. Její manželství s hercem Tylerem Christopherem vydrželo dva roky. Pár se rozvedl v roce 2004. Za tři roky si vzala basketbalistu Tonyho Parkera a byli spolu tři roky.