Macaulay Culkin (2010)

Macaulay Culkin (2010) | foto: Profimedia.cz

Culkin je zase sám doma, po osmi letech ho opustila přítelkyně

  • 21
V době, kdy jeho dětský obličej bavil české diváky, prožíval představitel zapomenutého Kevina rozchod. Na konci roku Macaulayho Culkina opustila herečka Mila Kunisová, s níž žil osm let.

Macaulay Culkin baví rok co rok kolem Vánoc české diváky ve filmu Sám doma. Jeho závěr roku ale letos nebyl tak veselý, i když podle mluvčího Mily Kunisové rozchod proběhl v přátelském duchu. "Rozešli se v klidu a zůstanou blízkými přáteli," řekl mluvčí deníku New York Post.

Podle nejmenovaného zdroje deníku se pár rozešel už na začátku prosince, ale držel svůj rozchod v tajnosti, aby nenarušil propagaci filmu Černá labuť, v němž sedmadvacetiletá Kunisová hraje.

Macaulay Culkin a Mila Kunisová

Macaulay Culkin a Mila Kunisová

Podnět k rozchodu dala právě ona. Už dříve mluvila o tom, že se ještě nechce usadit s třicetiletým Culkinem a rozhodně se nechce vdát. "Ale jednou budu mít děti. Teď jsem ještě příliš sobecká, abych je měla. Ale až je budu mít, nepotřebuji k tomu svatbu," řekla Kunisová.

S Culkinem žila od roku 2002. Málokdy se ale spolu ukazovali na veřejnosti a drželi svůj vztah v soukromí.

Zatímco kariéra Kunisové se právě rozjíždí, Culkin má největší slávu za sebou. Jako dítě vydělával miliony dolarů a byl nejúspěšnější dětskou hvězdou od dob Shirley Temple. Pak se ale jeho rodiče začali dohadovat o kontrolu nad jeho majetkem a většinu ho utratili za právníky. V poslední době se Culkin objevuje hlavně v televizních seriálech. Naposledy natáčel seriál Kings pro televizi NBC.