Chystá se Camilla vydírat Charlese?

Tvrdí se, že největší peklo dokáže rozpoutat pouze odmrštěná žena. Bezezbytku to zřejmě platí i pro Camillu Parker-Bowlesovou, která víceméně ze dne na den zjistila, že její šance na sňatek s britským následníkem trůnu Charlesem jsou takříkajíc nulové. Rozhodla se proto napsat autobiografii, v níž hodlá vylíčit veškeré peripetie svého vztahu ke korunnímu princi. Navíc odhalit i to, s čím se jí nejstarší syn královny Alžběty II. svěřil ve slabé chvilce.
Mimo jiné, že krátce po svém oficiálním zaslíbení Dianě Spencerové (†36) se Charles přiznal, že "svatební noc byla strašná. Myslela víc na ukolébavky než na sex." I proto prý v době líbánek volal Camille z jachty a ubezpečoval ji, že se bez ní nedokáže obejít. Poté se v paruce a s tmavými brýlemi vytratil, aby se s ní pomiloval v zaparkovaném autě.

Zda plánovaná kniha spatří světlo světa, lze jen těžko říci. Charles žije v domnění, že se jedná o pouhý nejapný žert zhrzené milenky. Nebo jde především o Camilliino vydírání? Jeho matka si tím ovšem není tak jista. A přemýšlí o možných opatřeních...



Britská královská rodina