Avril Lavigne s manželem v úterý nakupovala dudlíky a dětská trička | foto: Profimedia.cz

Avril Lavigne a Kate Hudsonová jsou další hollywoodské těhulky

  • 7
Avril Lavigne se zřejmě brzy stane další slavnou mladou maminkou. Třiadvacetiletá Kanaďanka se v úterý vydala s manželem na nákupy do známých hollywoodských butiků a odnesla si tašku na plenky, dudlík a dětská trička s logem rockové legendy AC/DC.

O jejím těhotenství už se spekuluje od ledna, nyní by Avril měla být skoro ve třetím měsíci. Jako první se o tom zmínil moderátor kanadského rádia. Manžel Lavigne, sedmadvacetiletý Deryck Whibley, tu novinku po svých kamarádech prý nadšeně rozhlašuje.

Mluvčí páru, který v červenci oslaví druhé výročí svatby, ale informaci ještě oficiálně nepotvrdil. Dalším nepřímým důkazem je ale známá "zastírací" taktika těhoných hvězd, kterou mladá zpěvačka cestou z obchodů obklopených fotografy, také použila - zakrývala si břicho velkou kabelkou.

K podobným manévrům se v poslední době uchyluje i americká herečka Kate Hudsonová - kromě tašek nosí volné šaty, a to jak v soukromí, tak na společenské akce.

Pikantní je, že Kate v současnosti oficiálně s nikým nechodí. V říjnu se rozvedla s hudebníkem Chrisem Robinsonem, se kterým má syna Rydera. Sama ale před nějakým časem řekla, že mu chce určitě pořídit sourozence.