Anna pyká za upovídanost exmanžela

  • 7
Ruská tenisová hvězda Anna Kurnikovová je v šoku kvůli tomu, že hokejista Sergej Fjodorov zveřejnil, že s ní byl dva roky ženatý a dokonce odhalil i některé zajímavosti z jejich bývalého vztahu. Pikantnosti by jí ani zřejmě osobně nevadily, ale zveřejnění vztahu znamená, že Anna nejen může přijít o spoustu výhodných finančních nabídek, ale také sama firmám platit.

Blonďatá kráska přiznala, že zpráva o jejím bývalém manželství je pravdivá, ale zároveň Sergeje obvinila z přílišné upovídanosti.

"Se Sergejem jsme se domluvili na tom, že naše manželství zůstane tajemstvím. Protože v té době také nepotřeboval kolem své osoby nějaký rozruch, ochotně souhlasil. Podvedl mě," uvedla Kurnikovová.

"Letos jsem uzavřela několik reklamních smluv asi za 15 milionů dolarů, ale v některých z nich je ustanovení, které mi zakazuje mít vážné vztahy s muži.

A tak je možné, že kvůli Fjodorově upovídanosti budu muset platit pokutu. To je ale jen půlka neštěstí. Co je strašnější, je fakt, že mohu přijít o spoustu dalších nabídek," postěžovala si.

Pro Kurnikovovou mají reklamní smlouvy značnou důležitost. Už delší dobu je totiž známo, že tenistka, která je nyní v žebříčku WTA na 67. místě, už dávno "nežije" ze sportovních výsledků.

Podle agenturních zpráv si Kurnikovová za reklamu nejrůznějšího zboží od sportovních úborů přes podprsenky až po hodinky vydělala za poslední tři roky 50 milionů dolarů, zatímco tenisem jen asi deset procent této částky.


 

Anna Kurnikovová