Agáta Prachařová a Jakub Prachař

Agáta Prachařová a Jakub Prachař | foto:  Jan Zátorský, MAFRA

Agáta a Jakub Prachařovi se rozvádějí, propálila to Veronika Žilková

  • 11
Moderátorka Agáta Prachařová (34) a herec Jakub Prachař (36) se nevyjadřují ke krizi v manželství, o které se spekuluje už několik týdnů. Agátina maminka Veronika Žilková (57) ovšem prozradila, že se rozvádějí. Herečka to napsala, když vyjadřovala soustrast v souvislosti s úmrtím Karla Gotta.

„Jak to dnes bude vypadat u nebeské brány? Sv. Petře, tady Gott. My už tady Boha... máme, říká sv. Petr. A umí zpívat? ptá se božský Kája... Smutek. Kus našeho života. Foto na svatbě mé nyní rozvádějící se dcery Agáty. Holčičky Gottovy, držte se, jste ještě tak malé...,“ napsala Veronika Žilková k fotce, na které je Karel Gott s manželkou Ivanou.

Zpěvák s chotí byli v roce 2013 mezi hosty na svatbě Agáty Hanychové a Jakuba Prachaře. Ti mají spolu roční dceru Miu. Modelka má z předchozího vztahu s bývalým hráčem amerického fotbalu Miroslavem Dopitou ještě sedmiletého syna Kryšpína.

Agáta si už před pár týdny na Instagramu změnila příjmení z Prachařová na své dívčí Hanychová. Bylo to v době, kdy se začalo spekulovat o krizi v jejich vztahu. Jedním z důvodů měla být i údajná nevěra Prachaře se slovenskou herečkou Dianou Mórovou, se kterou sedí v porotcovském křesle show Česko Slovensko má talent.

Agáta Prachařová v dubnu na sociálních sítích zveřejnila příspěvek, v němž napsala, že se s manželem Jakubem Prachařem na výročí svatby rozešli. Později ho smazala a napsala, že šlo o vtip. Přesto bulvár přinášel další zprávy o tom, jak herec nechal svoji manželku samotnou doma a užíval si radši s kamarády, že jí byl nevěrný a že jejich manželství nejspíš skončí.

14. října 2017