Od kolegů z Ulice dostala Zuzana Vejvodová kytici, zlatý dudlík a hrající auto

Od kolegů z Ulice dostala Zuzana Vejvodová kytici, zlatý dudlík a hrající auto pro malého Jonáše. | foto: archiv televize Nova

Vejvodová dva měsíce po porodu: Vypadám hrozně, na rozdíl od tatínka

  • 20
Herečka Zuzana Vejvodová si dlouhou mateřskou dovolenou nedopřála. Už dva měsíce po porodu se vrací před kameru. A to i přesto, že je pro ni začátek mateřství náročný.

"Mám pocit, že už jsem nespala sto let," řekla Vejvodová po návratu na plac. A i když ji celý štáb seriálu Ulice ujistil, že na ní únava není ani trochu znát, sama herečka se to cítí jinak.

"Musím vypadat hrozně, na rozdíl od tatínka, který se ráno budí svěží a odpočatý. Sice mi hodně pomáhá, chodí s malým na procházky, abych měla čas se dospat, je ale těžké usnout na povel, takže se mi to často ani nepodaří," přiznala seriálová Libuška.

Zuzana Vejvodová s Pavlem Nečasem a jejich synem Jonášem

Do pracovního procesu se chce zapojit postupně. "Pracovní kolotoč mě zatím zaplaťpánbůh nečeká, zatím jen dotáčíme poslední scény, ve kterých se uzavírá dějová linka domácího násilí. Libuška se vrací z Rakouska, kde si s Eliášem prošla ještě větším peklem než tady," prozradila už nyní Vejvodová.

Z prvního natáčení odcházela spokojená. "Kolegové a celý štáb mě přivítali skvěle, každý se zajímal o Jonáška, jak se mu daří a taky jak to všechno zvládám. Je to náročné, ale jsem šťastná,“ dodala.

Jednatřicetiletá Zuzana Vejvodová má syna Jonáše s pětačtyřicetiletým hercem Pavlem Nečasem, který je známý ze seriálu Okresní přebor.