Demi Lovato na udílení evropských hudebních cen MTV (Londýn, 12. listopadu 2017)

Demi Lovato na udílení evropských hudebních cen MTV (Londýn, 12. listopadu 2017) | foto: AP

Demi Lovato přiznala, že po šesti letech abstinence opět pije

  • 23
V březnu oslavila šest let bez kapky alkoholu. Nyní ovšem americká zpěvačka Demi Lovato (25) připustila, že má s pitím opět problémy.

Opětovné problémy s alkoholem naznačila v nové písni Sober, kde se omlouvá rodičům za to, že znovu pije. Na sociálních sítích pak poděkovala všem, kteří jí drží palce a podporují v novém boji.

„Fanouškům, rodině a všem, kteří mě nikdy neopustili. Jste moje světlo. Budu vám navždy vděčná,“ napsala na Instagramu k videu z koncertu.

Americká zpěvačka a herečka, která už jako malá vystupovala v televizi, měla potíže se závislostí i v minulosti. Nešlo jen o alkohol, byla závislá také na kokainu. Kromě toho bojovala s depresemi, trpěla bipolární poruchou, prošla si bulimií a sebepoškozováním. Poprvé nastoupila do léčebny v osmnácti letech. O všem otevřeně promluvila v roce 2017 v dokumentu Demi Lovato: Simply Complicated.

„Každý den bojuji. Některé dny jsou jednodušší, jiné těžší. Na pití a paření zapomínám díky své práci, raději se soustředím na fyzické zdraví a psychickou pohodu,“ uvedla loni pro magazín People zpěvačka, která debutovala rolí v seriálu pro děti Barney a přátelé a byla také porotkyní amerického X Factoru.

„Když jsem nastoupila na léčení, lékař mi řekl, že můžu léčbu tajit a nechat si ji pro sebe, nebo ji můžu sdílet s veřejností a pomoci tak někomu jinému,“ prohlásila.

28. června 2018