Diskuze

VyVolení: Zabijačkový mazec

„Ve vile bylo líp,“ přiznal bez zábran realitní makléř Martin, první host pondělního dílu Vyvolených. Do úterního Zúčtování tipuje Wendy nebo Moniku. Ale prý je to jedno, protože stejně do Duelu vyzve jedna druhou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Orlov

18. 10. 2005 9:25
Reginu nám tak přesladí, až se z ní poblijem ...
Prima vsadila na Reginu - udržet ji tam za každou cenu. Tolerování permanentního porušování pravidel, nerespektování dokonce příkazů, udělování výsad a téměř lesbická servilita Pergnerové. Jen aby nepřetáhli péro. Podobně "tlačili k triumfu" v jiné soutěži na jiné TV jakéhosi Sámera. Jenže diváci tu primitivní píár kampaň nevzali. Sámer na ně lezl ze všech stran, tak se ho zbavili dříve, než jim ho stačila TV nastěhovat do ložnic. I když Regina ve všech ložnicích světa to  by byl (možná) fičák ...
0 0
možnosti

VláďaK

18. 10. 2005 9:35
Re: Reginu nám tak přesladí, až se z ní poblijem ...
To srovnání s tím rádoby ,,zpěvákem" je více,než výstižné.Správně.
0 0
možnosti

Dms?

18. 10. 2005 9:53
Re: Reginu nám tak přesladí, až se z ní poblijem ...
Tolerovani porusovani pravidel? A co to uklizeni cele loznice? Ten trest se mi zdal neprimereny.
0 0
možnosti

VláďaK

18. 10. 2005 10:14
Re: Re: Reginu nám tak přesladí, až se z ní poblijem ...
Regině evidentně prochází to,co jiným ne.Úklid ložnice vůbec nebyl přemrštěný úkol,vždyť ji nikdo pořádně uklízet za dobu co je ve vile neviděl.Pořád se jen maluje,nebo hulí,když mají něco dělat.
0 0
možnosti

Dittule

18. 10. 2005 10:19
Re: Reginu nám tak přesladí, až se z ní poblijem ...
Á jéje...pohrobci Jápetrazvěřiny vytáhli do boje proti Regíně... a všichni vyhození s nimi... Lidi neovlivníte, nejsou blbí a rozeznají charaktery. Proto poznali hned, že jediní, kdo tam stojí za to, jsou Regína a Vladko. A ti i kdyby nevyhráli, mají oba charisma a hlavně talent a uplatní se v showbysnysu právem. A ne jako ti nesoudní vyhození, kteří nabyli mylného dojmu, že k herectví a moderátorství stačí profláknutý xicht!!!! Jak směšné, jak dlouho jim bude trvat než se té iluze zbaví? Celý život? Celý život nepochopí, že pobytem ve vile nic svého nezhodnotili? Naopak pár z nich ještě ztratili lidský kredit!!!Popularita nýmandům nepatří. Tu ať právem užívají ti talentovaní!
0 0
možnosti

VláďaK

18. 10. 2005 10:24
Re: Re: Reginu nám tak přesladí, až se z ní poblijem ...
VYKOPNOUT REGINU.!!
0 0
možnosti

Dittule

18. 10. 2005 10:25
REGÍNA JE FAJN A VAŠE JEDOVATÁ SLINA NA NI NEPLATÍ!!!
jE TO CHYTRÁ HOLKA A MÁ ŠMRNC VE VŠEM CO DĚLÁ A DĚNÍ VE VILE REFLEKTUJE ZE VŠECH NEJLÍP. JE CITLIVÁ A INTELIGENTNÍ. TY NOŽE K SNÍDANI, TO BYL GENIÁLNÍ SYMBOL. POBAVILA MNĚ. UKÁZALA MLČKY NA TO, CO OSTATNÍ DĚLAJÍ A VYBÍDLA JE, ABY TEDY BYLI DŮSLEDNÍ. ASPOŇ JE TO TROCHU ZASTAVILO V JEJICH NEVRAŽIVOSTI A UVĚDOMILI SI, ŽE PALCE DOLŮ JSOU PRO KAŽDÉHO BOLESTIVÉ A KAŽDÝ JE VEZME OSOBNĚ.TAK UŽ JSOU HOLT LIDI STAVĚNÍ. REGÍNĚ FANDÍM JE VELMI V POŘÁDKU V HODNĚ OHLEDECH A LIDI TO VNÍMAJÍ.
0 0
možnosti

Orlov

18. 10. 2005 12:20
Re: REGÍNA JE FAJN A VAŠE JEDOVATÁ SLINA NA NI NEPLATÍ!!!
Dittule jsi trubka. Než začneš "plodit", tak klikni na Caps Lock ...
0 0
možnosti