Začínali jsme v ložnici, vzpomíná Hron na vysílání s manželkou

  • 6
Imitátor a moderátor Vladimír Hron (55) je přesvědčený, že všechny věci, které se člověku v životě stanou, pokud ho nezabijí, měly by ho posílit. V Show Jana Krause tak reagoval na aktuální horšící se covidovou situaci. Zavzpomínal na první vlnu pandemie a s manželkou prý zjistili, že se doma nezabijí.

Vladimír Hron o sobě prohlásil, že je vůbec dost spořádaným manželem. „Jsem celkem klidný. Já doma luxuju, vařím, žehlím… a baví mě to. K vaření jsem se teda dlouho nedostal, to přiznávám. Tuhle radost mi během covidu sebrala manželka, protože se rozhodla, že se naučí všechna jídla světa, což někdy bylo hodně zajímavé!“ řekl.

On sám byl i během pandemické uzávěry profesně velice aktivní a neustále streamoval, protože zjistil, že bez muziky a bez publika nedokáže fungovat. 

„Začínali jsme v ložnici, tak že jsem manželku olepil texty. Stoupla si na postel, já jsem jí řekl: Miláčku, prosím tě, nehýbej se. A vzal jsem si papírky s texty, na které jsem dal lepíčky, a takhle jsem si ji olepil, protože jsem nechtěl zpívat to, co už lidi znají. Tak jsem si připravil nové písničky. A ona byla výborné čtecí zařízení,“ prohlásil s tím, že v této roli pak jeho manželka vydržela úctyhodných sto devadesát vystoupení. 

Respekt budí ovšem i sám Vladimír Hron, jenž má ve svém rejstříku osob, které imituje, zhruba dvě až tři stovky lidí a napodobovat se je učí nejlépe v autě. A protože imituje nejen řeč, ale i zpěv, občas mu přezdívají živý jukebox. „Já se hlavně učím tu postavu. Tam je ten fór v tom, že mě nebaví naučit se jen ten hlas, ale chci zvládnout i pohyb,“ vysvětlil. 

A o tom, jak mu to jde, nás přesvědčí v krátké imitaci Michaela Jacksona, Oldřicha Nového nebo Luďka Soboty. Na závěr uslyšíme ze záznamu píseň Bohemian Rhapsody, skoro jako by ji zpíval sám Freddie Mercury.