Victoria Beckhamová v kampani pro Armaniho | foto: Profimedia.cz

Victoria Beckhamová se odhalila pro Armaniho

  • 11
Victoria Beckhamová jde ve stopách svého manžela. Stejně jako David nafotila zpěvačka lechtivé snímky pro reklamní kampaň spodního prádla Emporio Armani.

Victoria se na billboardech objeví v odvážných pózách, mimo jiné i na zemi u pohovky, kde se snaží ukázat svoje dokonalé tělo a přitom propagovat daný produkt.

Snímky prý Victorii velmi lichotí a se zakázkou je nadmíru spokojená. "Pracovat pro Armaniho je vzrušující. Velice si jeho práce vážím," uvedla Beckhamová, která se fotila v tmavě puntíkované podprsence a kalhotkách. Stejně jako její muž i ona nafotila snímky černobíle. 

Victoria Beckhamová v kampani pro Armaniho

Módou posedlá a v tomto oboru také podnikající zpěvačka prý za kontrakt dostala dvanáct milionů liber, v přepočtu téměř 360 milionů korun.

Na billboardech se začne objevovat po celé Evropě už tohle jaro.

David Beckham v nové reklamě na spodní prádlo Armani"Je to velmi stylová a zajímavá žena. Výtečné spodní prádlo je svůdné a provokativní, takže jsem chtěl pracovat s někým, kdo udělá skutečně dojem,“ pochvaloval si spolupráci s Victorií již loni při podpisu smlouvy Giorgio Armani.

Beckhamová fotky vytvořila s věhlasnými umělci Mertem Alasem a Marcusem Piggottem.

Je Victoria Beckhamová pro kampaň dostatečně sexy?

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 čtvrtek 29. ledna 2009. Anketa je uzavřena.

ne
ne 1074
ano
ano 449