Victoria Beckhamová a její nový účes | foto: ČTK

Victoria Beckhamová půjde na operaci, chce krásnější krk

  • 45
Módní ikona Victoria Beckhamová si s novým, rošťácky krátkým účesem připadá jako nahá. Přiznala, že je celá nesvá, když se oči všech upírají na její holý krk, který již nese patrné známky stárnutí.

Rozhodla se proto s prvními vráskami zatočit a podstoupit plastiku, která by jejímu krku vrátila ztracenou hladkost a elasticitu.

"Victoria si uvědomuje, že její nový účes nyní nekompromisně odhaluje a zdůrazňuje všechny její nedostatky, včetně vrásek a nepěkného profilu, který na sobě vysloveně nesnáší," prozradil zdroj z blízkosti zpěvačky s tím, že svou jedinou záchranu vidí v plastické operaci, která jí nevzhledné rýhy na krku zredukuje.

Beckhamová se s novým účesem ve stylu bondgirl Halle Berry představila poprvé na přehlídce Marka Jacobse.

"Cítila jsem, že je čas na skutečnou změnu. Chtěla jsem stáhnout vlasy dozadu z obličeje a vždycky se mi moc líbil nápad mít na hlavě rošťácký sestřih. Strávila jsem docela dlouhou dobu sledováním velkých módních střihů devadesátých let a rozhodla se pro salon Garren, jsou pro ty střihy opravdovým mistrem, společně jsme vytvořili novou interpretaci takové vizáže. Miluji to!" uvedla nedávno zpěvačka. - čtěte Beckhamová má nový účes ve stylu bondgirl Halle Berry