Diskuze

OBRAZEM: Princ William s Kate ukázali syna a s dětmi odjeli domů

Princ William (35) a vévodkyně Kate (36) několik hodin po narození třetího potomka ukázali syna veřejně. Před soukromým Lindoovým křídlem nemocnice St. Mary’s zapózovali novinářům. Bratříčka přišli navštívit i princ George (4) a princezna Charlotte (2). Malý princ je pátým v pořadí nástupnictví na britský trůn.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LM

Jéj, nad tímhle mě baví se dojímat. Dobrý důvod stát se monarchistou ;-D

0 1
možnosti
DT

Sympatická rodina R^

5 0
možnosti
MB

Karlík Marx, s Béďou Engelsem ,sepsali - Svatou rodinu, (aneb Kritiku kritické Kritiky). Kritizují, vše je špatné, monarchie, babka Alžběta do toho plně zapadá. Sděluji - nikoliv ! Tady je, v plné parádě funkční model osvědčenosti. V dnešním chaotickém světě, pevný bod. Dokonce dobrovolný, viz referendum Comenwels. Taky máme prezidenta, premiéra a nápady na referenda - Asi v tom bude jakýsi rozdíl ! Zde rodina šťastná a systém zcela funkční ! Upřímně blahopřeji a nelze si nepovšimnout - Všichni vypadají skutečně dobře, oceňuji, že otec William si vzal s sebou i vlasy ! ... :-)

1 0
možnosti
AN

Sakryš, Kate vypadá fantasticky. Pár hodin po porodu třetího dítěte ve 36 letech... Vypadá jako dívenka. Hodně štěstí, rodinko, bude ještě čtvrté? :)

11 0
možnosti
JV

Malá princezna je tak podobná královně, že to snad ani víc nejde. To musí mít královna velkou radost! Diana je na fotce s Williamem moc krásná. Charles si ji nezasloužil. Zaslouží si nehezkou a nesympatickou Kamilu. Dobře mu tak.Rv William by byl krásný král a lidé by ho milovali. To je takový můj malý soukromý brainstorming....

7 3
možnosti
JB

Krása v lásce není určujícím faktorem. Já mu naopak přeji z celého srdce ženu, kterou nemohl mít a kterou miloval až do pokročilého věku. Nakonec se sobě dostali. Tomu říkám LÁSKA!

3 0
možnosti