Veronika Arichteva a Biser Arichtev na udílení cen Český lev (Praha, 6. března...

Veronika Arichteva a Biser Arichtev na udílení cen Český lev (Praha, 6. března 2020) | foto: Herminapress

Herečka Veronika Arichteva je maminkou. Syna rodila patnáct hodin

  • 63
Herečka Veronika Arichteva (34) se na sociálních sítích pochlubila, že je od úterý maminkou. S režisérem Biserem Arichtevem (43) mají syna, kterému dali jméno Luka Christo.

„Luka Christo Arichtev. 29. 9. 2020, 4 100 gramů a 51 cenťásků. Dvě nohy, dvě ruce, pinďour a boží nos! Bisere Arichteve, děkuju Ti za něj! I za těch 15 hodin mačkání rukou,“ napsala novopečená maminka na Instagramu k fotce z porodnice.

LUKA CHRISTO ARICHTEV
29.9. 2020
4100g a 51 cenťásků
Dvě nohy, dvě ruce, pinďour a boží nos!
@biser.a.arichtev Děkuju Ti za něj!
I za těch 15 hodin mačkání rukou.

30. září 2020 v 10:55, příspěvek archivován: 30. září 2020 v 11:19

Herečka, známá ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, První republika, Policie Modrava či Slunečná, se s režisérem Biserem Arichetevem poznala během natáčení seriálu Vyprávěj. Vzali se v roce 2013. Arichteva v roce 2018 tančila ve StarDance a spolu s Nikol Štíbrovou a Martinou Pártlovou tvoří komické trio 3v1. Natáčejí vtipná videa a také moderují.

Veronika Arichteva oznámila, že čeká přírůstek do rodiny letos na jaře během koronavirové pandemie. Kvůli těhotenství skončila v seriálu Slunečná, kde ji nahradila Eva Josefíková.

Herečka, která je na sociálních sítích hodně aktivní, připustila, že se tam objeví i její dítě. Podobně to má její kamarádka Nikol Štíbrová.

„Čím dál víc se kloním k tomu, že ano. Můj muž o to zrovna nestojí, ale na druhou stranu chápe, že kdybych to neudělala, byla bych povrchní. Lidi, kteří mě sledují, pouštím do svého soukromí, ukazuju jim třeba novou koupelnu, zahradu, zprostředkovávám zážitky z cest či návštěv restaurací, a teď si najednou budu hrát na to, že jsem neporodila? Anebo ukážu jen dětskou ručičku či hlavičku zezadu? To mi přijde nefér. U jiných profilů to neodsuzuju, ale k tomu mému mi to nesedí. Takže dříve nebo později se moje dítě na Instagramu objeví. Jen najít tu správnou míru, aby se z toho nestal dětský koutek,“ dodala.

27. prosince 2019