Tomáš Řepka (2017)

Tomáš Řepka (2017) | foto:  Tomáš Krist, MAFRA

Řepku kvůli neplacení alimentů čeká trest, soud zamítl jeho odvolání

  • 98
Na fotbalistu Tomáše Řepku (44) čekají kvůli neplacení výživného na syna Markuse (6) obecně prospěšné práce. Trest musí nastoupit, jelikož odvolací soud zamítl jeho stížnost proti rozsudku.

Podle TN.cz Krajský soud v Brně ve čtvrtek potvrdil původní rozhodnutí, podle něhož má bývalý fotbalista absolvovat 180 hodin obecně prospěšných prací. Řepka ani jeho právní zástupce k soudnímu jednání nepřišli. Řepka v odvolání argumentoval, že je momentálně ve špatné majetkové a finanční situaci. Jak uvedl Blesk, na dvě děti z prvního manželství platí celkem 50 tisíc, další vyživovací zátěž ve výši 15 tisíc by prý neutáhl.

Tomáš Řepka se svou bývalou ženou Vlaďkou Erbovou vedou dva soudní spory. Jeden řeší alimenty a rozsudek padl. Celkový dluh na alimentech se od konce roku vyšplhal na 219 tisíc.

Další spor je kvůli zveřejnění erotických inzerátů jménem Erbové, za nímž údajně stojí Tomáš Řepka se současnou partnerkou Kateřinou Kristelovou (psali jsme zde).

Vlaďka Erbová a Tomáš Řepka se vzali v roce 2013. Jejich syn Markus se narodil rok předtím. Manželé se rozvedli v roce 2016.

Modelka už jednou vdaná byla, v letech 2007 až 2011 za hokejistu Zdeňka Bahenského, se kterým má dceru Viktorii. Nyní žije s hokejistou Michalem Gulašim v Brně.

Tomáš Řepka má s první exmanželkou Renatou, s níž se rozvedl v roce 2012, dceru Veroniku a syna Tomasse.

23. března 2018