Diskuze

Olympionik Tom Daley a scenárista Dustin Lance Black budou mít syna

Olympijský skokan do vody Tom Daley (23) a scenárista Dustin Lance Black (43) budou mít syna. Sportovec se už na Valentýna pochlubil, že si s manželem pořizují dítě, které jim za úplatu odnosí dobrovolnice. Ačkoli tají, kdo z páru bude biologickým otcem, oficiálně budou rodiči potomka oba muži.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JG

J57a94n 81G15u20l58á29n

8. 3. 2018 1:04

Připomínám že v rámci surogattního mateřství nebo jak se to správně nazývá využijí vajíčko dárce, tudiž žena která ho porodí není matka. Dítěti matku nevezmou, ono ji prostě mít nemůže ani kdyby se na hlavu postavili či si ho objednal heterosexuální pár. Je to podobné jako darování spermií, jen v tomhle případě potřebují 3. osobou kvůli děloze.

0 0
možnosti
Foto

Narodit se jako homosexuál si nevybrali. Bohužel to tak přišlo. Stejně jako má někdo malá prsa, pleš, nebo je mdlého rozumu. Pokud by měli na výběr, možná by si vybrali jinak, ale takhle jim to bylo dáno do vínku a musí s tím žít. Chápu že chtějí dítě a přeji jim to. A tu "nebohou" náhradní matku, kterou připraví o miminko, nelituji. Kdyby o něj stála, tak by na takový obchod nikdy nepřistoupila.

Aspoň se snažte býti trochu tolerantní.

3 1
možnosti
JB

Zrůdný svět. Kde vezmou vajíčko k oplodnění?! Od té odnositelky nebo dárcovský servis? Co je to za ženy, kteřé se vzdávají svých rodičovských instinktů a darují vajíčko?! Taky zrůdy...Copak si žádná nepředstvaví dítě,které žije bez mámy a táty? Její dítě?! Kam se svět dostává...

3 5
možnosti
MN

Budou mít syna, asi jako mají auto nebo barák. Sebrat dítěti matku a matce dítě, aby si podobní frajeři mohli snít svůj sen o rovnocennosti, je dost humus.

10 10
možnosti
KK

Matka to dítě pro sebe nepochybně nechtěla. Třeba už má doma tři další a toto byla možnost jak ty svoje lépe zabezpečit. Tento syn se jistě bude mít též dobře. A Vám nepříslluší jiné soudit.

7 4
možnosti
RP

Božíínku, to je ale opravdu hnus!

7 4
možnosti
RS

A ktorý z nich bude rodiť ??????:-/

4 4
možnosti
KK

A kam Vám odešel rozum?

1 7
možnosti
PP

Lidstvo zcela plánovitě a systematicky pracuje na sebezničení se. Postupná degradace všech hodnot, morálních zásad, soudnosti....

Ještě bych to bral jako trochu rozumem řízené, kdyby lesby musely mít chlapečka a teploušové holčičku. Alespoň nějaká regulace zcestnosti.......

3 5
možnosti
HN

Ale ke každému homosexuálnímu páru, který nemůže mít dítě,...

No to snad dá rozum,že nemůže.

10 0
možnosti
RS

rodinka jako ze žurnálu, radost pohledět :-)

9 0
možnosti
TN

nemám nic proti sňatkům homosexuálů,ani proti tomu aby vychovávali děti.Ale zrovna tato dvojice mi tedy nepříjde připravená ,nebo dostatečně zralá na otcovství. Tom Daley je ještě nevybouřený mladíček,navíc aktivní sportovec.Chápu,že jeho partner už je ve věku,kdy chce rodinu ,ale dítě má podle mě přijít do stabilního partnerství.Jestli je homosexuální nebo hetero,to až tak neřeším

6 0
možnosti
RS

já chtěla ještě napsat, že by mě zajímalo, jak bude takový 23letý slaďouš v noci vstávat k dítěti, ale asi ho odloží chůvě a s malým se budou hlavně fotit na instagram :-) ale za to mě tady někteří sežerou :-)

15 1
možnosti