Diskuze

Na soukromí se neptám, někdy ale nic jiného nezbývá, říká Terezie Tománková

Je považována za jednu z našich nejlepších moderátorek současnosti. Stejně hbitě jako pokládá otázky nalézá Terezie Tománková i odpovědi. Ty v rozhovoru pro Týdeník Televize jasně ukazují, že práce je i její vášní. Jak ve studiu prožívala nedávné prezidentské volby? A má nějakou další životní metu?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

P29e84t96r 13C29u39l55e87k

6. 4. 2023 0:32

Když ji poslouchám a vidím, jak neustále podkuřuje největšímu lháři Fialovi a pomalu se mu omlouvá, že klade, tak "hrozné" dotazy. Největší schodek v historii a ona se krásně usmívá, jak to ten blábolil vysvětlil, že je to vlastně v pohodě a že za to může samozřejmě Babiš. Být tam místo něj Babiš a mít takhle katastrofální výsledky, tak ho tepe od začátku do konce. Ne, je poznat, že není vůbec nestranná a to mi vadí.

1 0
možnosti
Foto

Pěkný den přeji všem. Tak to Vás obdivuji, ale každý člověk by se měl pravidelně vyventilovávat, jak jsem pochopil, tak to také děláte, ale ne v práci, já mám tu smůlu, že po nějaké době už to nemohu vydržet a v práci vybouchnu a pak si musím hledat novou, zkuste taky někdy poslat vaše hosty v Partii někam, pořádně se vyřvat, nahromadte tu zlobu v sobě a pak bouchnete jako Krakatoa ;-D;-D;-D, musím říct ze své zkušenosti, že na začátku Vám bude úplně krásně a budete mít všechny v p*** ;-D;-D;-D, nikomu se neomlouvejte, nejsme roboti, jsme lidé, mně na to nepomáhají ani psychiatrické prášky, když vím, že něco není v pořádku, tak to nějakou dobu akceptuji, ale pak bohužel bouchnu, mám obrovský smysl pro spravedlnost, morálku a etiku, jak jsem pochopil, tak Vy také, já to jen nedokáži donekonečna potlačovat, zkuste se taky někdy pořádně uvolnit a politiky poslat kamkoliv, je to pocit k nezaplacení, klidně to svedte na mě, že jsem Vám to poradil ;-D;-D;-D.......já být 25 let u jednoho zaměstnavatele, tak v mém papináku je tlak asi jako v Mariánském příkopu, asi bych skončil v Bohnicích, obdivuji Vás, krásný den.

0 0
možnosti
Foto

Nejlepší moderátorka politických debat R^

0 0
možnosti
Foto

Terezie je krásná, inteligentní, není konfrontační a je velmi elegantní. Žádné výstřelky stran vzhledu, fakt skvělá.

1 1
možnosti
LZ

Moje nejoblíbenější moderátorka už od doby kdy v televizi začínala. Preju hodně úspěchu v dalším profesním životě.

2 0
možnosti