Simon Štekl ve společnosti, ovšem bez manželky

Simon Štekl ve společnosti, ovšem bez manželky - Party Pálffy paláce | foto: Marek Navrátil

Štekl vyrazil do společnosti, nevěrná Faltýnová chyběla

  • 21
Simon Štekl vyrazil na velkolepou narozeninovou party Pálffy paláce spojenou s jarním plesem bez manželky, modelky Petry Faltýnové. Bylo to překvapení. Především proto, že po posledních informacích, které mluví o návratu nevěrné modelky k manželovi, se tu Štekl objevil sám. "Petra je v Americe," prohodil Štekl.

Víc ovšem o své ženě nemluvil, rodinnou situaci prý nerad probírá i se svými kamarády. Vidět na něm ovšem byla únava a nakonec také otrávenost ze zájmu novinářů a fotografů o jeho osobu. Ačkoli byl jeho útočištěm Faith salonek, který pro své nejlepší klienty a kamarády připravil Vlasta Hájek s partnerkou Zuzanou Belohorcovou, podnik pro jistotu brzy opustil.

Zuzana Jandová a Zuzana Belohorcová
Zuzana Jandová a Zuzana Belohorcová

Dlouho se nezdržela také těhotná Bára Basiková s manželem Petrem Polákem, která zářila štěstím. Spokojeně vypadala i Dara Rolins, která zřejmě problémy s partnerem a otcem své dcery Laury Matějem Homolou už vyřešila. "Ano, jsem teď šťastná," potvrdila zpěvačka.

Dara Rolins  
Dara Rolins

Z dovolené v Thajsku opálená a odpočatá Zuzana Belohorcová celý večer moderovala. "Vlasta je Romanův nejlepší kamarád z dětství, tak jsem to pro něj samozřejmě udělala moc ráda," prozradila o majiteli restaurace Pálffy palác Romanovi Řezníčkovi. Součástí patnáctých narozenin vyhlášeného podniku byl jarní ples a dámy proto oblékly plesové róby. Samotná moderátorka se třikrát převlékla, a kdyby nebyla zdravotně indisponovaná, mohla by večer prohlásit za ideální.

"Přechody z tepla do zimy vždycky odnesu nachlazením," posteskla si moderátorka. Jinak se jí na večírku plném kulinářských lahůdek, dobrého pití, živé hudby a bohaté tomboly v hodnotě asi sto tisíc korun moc líbilo. "My s Vlastou jsme sice nic nevyhráli, ale naši kamarádi skoupili asi osmdesát lístků a neustále si chodili pro výhry," dodala se smíchem.

Na akci nemohl chybět tanec Bez tance to nejdeRola Brzobohatá, Roman Řezníček a Dara Rolins Zdeněk Podhůrský s přítelkyní Bára Basiková s manželem Petrem Polákem

Další velká akce, na kterou se Zuzana i její partner moc těší, se odehraje v dubnu. "Vlasta prodal první frančízovou licenci jeho malostranské Caffeterie majiteli v Uherském Hradišti, kde vznikl totožný podnik. Neoficiálně byl otevřený 6. března, ale oficiálně ji otevřeme 25. dubna s kmotry Zuzkou Jandovou, Katkou Sokolovou, Sagvanem Tofim nebo Zdeňkem Podhůrským. Nejzajímavější na tom ale je, že se akce spojí s prvním letošním oficiálním Ferrari srazem, takže se v Uherském Hradišti sejde z české i moravské strany asi na sto aut," uzavírá moderátorka.