Sharon Stoneová adoptovala dítě

Hollywoodská hvězda Sharon Stoneová a její manžel Phil Bronstein adoptovali chlapečka, kterého pokřtili Roan. Ve svém nadcházejícím vydání, které se v prodeji objeví v pátek, o tom informuje americký časopis US Weekly. Roan Joseph Bronstein, který se narodil 22. května teenagerovskému páru v Texasu, je pro Sharon a jejího manžela Phila, člena vedení deníku San Francisco Examiner, prvním potomkem.
Dvojice, která se obrátila na adopční úřady počátkem jara, se vydala soukromým letadlem do Texasu chlapečka převzít týden po jeho narození, dodává časopis. "Roan" znamená v keltštině "tuleň", který je v mytologii keltské kultury magickým zvířetem,
zatímco druhé jméno před příjmením dostal novorozenec po otci Sharon Stoneové, pennsylvánském továrním dělníkovi v důchodu.

Dvaačtyřicetiletá Stoneová od sňatku s Bronsteinem v únoru roku 1998 několikrát potratila, píše US Weekly. Sharon si získala velkou popularitu po boku Michaela Douglase v thrilleru "Základní instinkt". Za ztvárnění hlavní ženské roli v dramatu Casino amerického režiséra Martina Scorseseho z prostředí organizovaného zločinu získala Zlatý glóbus a byla nominována na Oscara.

Pořady

Střední školy

Termíny

Kultura

Ceny

Předplatné časopisů

Nepřehlédněte