Serena využila Meghan. Tenistka díky vévodkyni propaguje svou módu

  • 8
Tenistka Serena Williamsová (37) je dobrá obchodnice. Na propagaci své módní značky využila kamarádku, vévodkyni Meghan (37). Manželka prince Harryho je totiž na návštěvě Austrálie sledována na každém kroku, a tak reklama přijde vhod.

Serena Williamsová krátce poté, co se Meghan ukázala v jejím saku, na sociálních sítích přidala svou fotku v saku vedle snímku vévodkyně. Jelikož těhotnou manželku prince Harryho bedlivě sledují módní policisté a novináři, má zaručenou propagaci.

17.října 2018 v 02:51, příspěvek archivován: 17.října 2018 v 12:44

Meghan a Harry jsou na šestnáctidenní návštěvě Austrálie a zamíří také na Fidži, do Tongy a na Nový Zéland. Vévodkyně si oblékla Serenino sako na návštěvu města Dubbo, kde mimo jiné zavítala na rodinnou farmu. 

Oblast sužuje dlouhodobě sucho. Na návštěvě prince s manželkou ovšem začalo pršet. Meghan svůj outfit doplnila halenkou značky Kitsuné, džíny australské značky Outland Denim a obula kotníkové boty J Crew. 

Meghan si nejspíš z kroku tenistky nebude dělat těžkou hlavu. Navíc je dost možné, že sama chtěla její značku  podpořit a zviditelnit. Stále totiž platí Meghan efekt, kdy se vzápětí po zveřejnění fotek ženy snaží sehnat stejný kousek, jako měla vévodkyně. 

Bývalá herečka a tenistka jsou velmi dobré kamarádky. Poprvé se potkaly v roce 2010 na Super Bowlu a hned si padly do oka. Obě podporují feminismus a boj za práva a rovnost žen. Serena byla s manželem v květnu i na královské svatbě. Meghan ji zase podporovala spolu se švagrovou Kate na Wimbledonu.


Britská královská rodina