Diskuze

Šaty musí odpovídat věku, hodnotí Ples v Opeře návrhářka Copps

Módní návrhářka Marie Copps již deset let žije a působí v Kanadě, módu u nás a styl českých celebrit ale pravidelně sleduje, protože s některými z nich příležitostně pracuje. Takovou Andreu Verešovou, která byla ozdobou sobotního Plesu v Opeře, má například přečtenou. Všem ale radí, že se musí oblékat přiměřeně svému věku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kill77

7. 2. 2010 20:54
plebs v opeře

;-D

0 0
možnosti
JS

maminka a tatínek

7. 2. 2010 11:01
Tati, něco mi to připomíná.....Copak, maminko?.....

Mraveniště jednou za rok........Povykládej mamčo........Mravenci makaj celej rok. Ani bys je nerozeznal, sou na jedno kopyto. Ale 6.února si řeknou - v jedný díře mraveniště uděláme mravenčí bál. Přístup jen mravenci našňoření. I stalo se - jednou za rok si udělaj mravenci vopičárnu.......Čejče maminko, koukni těmhle do vočí. Co vidíš?.....Čejče votče - mravence, se zářem očí vopičáků.

0 0
možnosti
GM

Kapsička

7. 2. 2010 17:24
Hele vy dva ...

... mravenci aspon tvrde makaj, ale o pracovnim vytizeni (natoz prinosu pro nase "mraveniste")  vetsiny z dam prezentovanych v clanku (dokonce dvou clancich 8-o) - Partysova, Veresova, Sokolova, Vignerova .... - by se dalo prinejmensim diskutovat (jasne, maji ty svoje miminka a starost o deti je pomerne narocna prace).

Kde jsou ty doby, kdy na ten ples zavitalo aspon par vyznamnych osobnosti. Ted je to, zda se, spis seslost nicek.

0 0
možnosti