Salma Hayeková potřebuje pauzu

  • 1
Herečka Salma Hayeková si chce dopřát pauzu a odpočinout si od hollywoodské filmové rutiny. Na tři týdny si proto naplánovala výlet na moře a zhruba stejnou dobu zůstane na místě, které jí cestou nejvíce učaruje. Kdy ale šestatřicetiletá star vyrazí na mořský výlet a na kdy plánuje návrat, neuvedla. "Odjezd, ani plán cesty neprozradím, protože nemám žádný zájem o publicitu," prohlásila.

"Chci si na výletě odpočinout a načerpat sílu pro další práci. To by se mi s dotěrnými fotografy a televizním vrtulníkem nad hlavou zřejmě nepodařilo," nechala se slyšet.

Jisté ale je, že - na rozdíl od předchozích let - nebude křižovat na své jachtě Středozemní moře. "K Evropě a Africe letos opravdu nezabloudím. Nehledě na to, že se tam pomalu začíná ochlazovat. A mám také pocit, že tam znám každý kamínek a každou zátoku," říká Hayeková o moři, které v uplynulých letech proplula již pětkrát.

Diva tak bude s největší pravděpodobností k vidění v přístavech a zátokách lemujících pobřeží jihoamerického kontinentu, kde by se měla zúčastnit se svojí lodí také speciální charitativní plavby známých osobností.

Hayeková ale také hodlá zazářit v několika nových filmech. "Věřím, že se mi to všechno podaří nějak skloubit dohromady. Ihned, jak se vrátím z cesty, mohu začít natáčet," sdělila hvězda snímků Dogma či Wild Wild West.

Salma Hayeková na filmovém festivalu v Benátkách.