Komička si ze svého vzhledu umí udělat legraci. Loni dala na internet svou fotku bez make-upu a napsala k tomu: "Tlustá stará židovka." | foto: Profimedia.cz

Poznali byste ji? Hvězda seriálu Roseanne se nesnaží stárnutí zakrýt

  • 26
Herečku Roseanne Barrovou si čeští diváci pamatují jako vtipnou matku tří dětí z obyčejné americké rodiny, která bere jejich výchovu s nadhledem, stejně jako svou tloušťku. Naposled ji hrála před patnácti lety a od té doby se dost změnila. Letos oslaví Barrová šedesátku a na rozdíl od řady kolegyň se to nesnaží nijak skrýt.

Ukázat v showbyznysu, že vypadáte na svůj věk, chce velkou odvahu. A tu Roseanne Barrová má. Ze své tloušťky udělala přednost a postavila na ní kariéru. A legraci ze svého vzhledu si umí dělat i na prahu šedesátky.

Na svůj profil na Twitteru umístila fotku, na níž je nelichotivého podhledu, bez make-upu a s šedými vlasy. Připojila k tomu popisek: "Tlustá stará židovka."

I ona měla ale období, kdy se snažila přiblížit obecně přijímanému ideálu krásy. V roce 1990 se provdala za Toma Arnolda, který si v seriálu Roseanne zahrál Arnieho Thomase. Jejich manželství bylo ale jako na houpačce a v té době také podstoupila plastiku. Nechala si upravit nos, zmenšit prsa a odsát břicho.

Ze seriálu Roseanne

Roseanne v seriálu už po plastice

"Myslím, že to byl důvod, proč jsem měla všechny ty plastiky. Chtěla jsem od něj (Arnolda) pryč a vědět, že když se vrátím domů, budou tam sestřičky a nebudu s ním muset být sama," řekla Barrová v rozhovoru pro list Guardian v roce 2008.

Jejich manželství vydrželo jen čtyři roky. Pak spolu ale ještě další tři museli hrát v seriálu Roseanne.

Po něm začala herečka uvádět svou vlastní talk show. Ta se ale vysílala jen dva roky. Pak se herečka na čas odmlčela, aby se vrátila v roce 2005 s pořadem typu Na stojáka, s nímž objížděla Ameriku.

Roseanne Barrová chce kandidovat na prezidentku.

Loni se vysílala reality show, v níž Roseanne trávila léto na havajské farmě.

Letos dokonce oznámila kandidaturu na prezidentku. Jejím politickým programem je "legalizace marihuany, zákaz válek a hovadin."