Bývalý živoucí Ken Rodrigo Alves alias Roddy Alvesová (21. dubna 2020)

Bývalý živoucí Ken Rodrigo Alves alias Roddy Alvesová (21. dubna 2020) | foto: Profimedia.cz

Přeoperovaný živoucí Ken truchlí kvůli otci, který ho chtěl vydědit

  • 67
Roddy Alvesová (37), která se před změnou pohlaví proslavila coby živoucí Ken, oznámila smutnou novinu. Na sociálních sítích se fanouškům svěřila, že zemřel její otec Roserval. Ten v minulosti synovi vyhrožoval, že ho vydědí.

„Dnešek je pro mě a moji rodinu velmi smutný den! Odpočívej v pokoji, tati, miluji tě,“ napsala Roddy Alvesová na Instagramu.

V minulosti měli s otcem komplikovaný vztah. Miliardáři, který podnikal v několika oborech, vlastnil supermarkety, nákupní centra a další nemovitosti, se nelíbily plastické operace, které jeho syn Rodrigo podstupoval. Alvesova tetička tvrdila, že to není kvůli výsledkům zákroků, ale Roserval měl strach, že by o nejstaršího syna při jedné z operací mohl přijít.

Když se ovšem živoucí Ken začal převlékat za ženu a používat pseudonym Jessica, chtěl Roserval Alves syna vydědit.

Rodrigo Alves se narodil v Brazílii, kam se jeho rodina z Velké Británie odstěhovala ve 40. letech. Před změnou pohlaví střídavě žil v jižní Americe a v Londýně. Podstoupil desítky zákroků, které vyšly v přepočtu na 18 milionů korun. Alves se nakonec rozhodl i pro změnu pohlaví.

Today is a very sad day to me and my family ! Dad rest in peace ! Papai descansa em paz ! Te amo ! #r.i.p

19. srpna 2020 v 22:42, příspěvek archivován: 20. srpna 2020 v 15:29

Nyní chystá mezinárodní reality show, v níž chce hledat otce pro své plánované dítě. „Mluvím šesti jazyky a budu cestovat do různých zemí, kde budu hledat partnera. Zastavím se například v Británii, Itálii, Španělsku, Německu, Francii, Spojených státech, v Brazílii a v Nizozemsku. Vyberu si jednoho muže z každé země a se všemi najednou pak strávím nějaký čas na ostrově v luxusní vile, kde zjistím, kdo je ideálním kandidátem pro roli otce mého dítěte,“ přibližuje Alvesová formát chystané reality show.

1. července 2020