Robert De Niro

Robert De Niro | foto: Profimedia.cz

Robert De Niro oplakává vnuka, zemřel v pouhých 18 letech

  • 0
Vnuk herce Roberta De Nira (79) Leandro (18) byl nalezen mrtev ve svém bytě. Zprávu o nečekané smrti zveřejnila jeho matka Drena, která je De Nirovou adoptivní dcerou. „Jsem hluboce zarmoucen,“ stojí v prohlášení slavného herce.

Leandro De Niro Rodriguez byl synem adoptivní dcery Roberta De Nira Dreny a umělce Carlose Rodrigueze. V neděli byl nalezen bez známek života ve svém bytě na Wall Street. V blízkosti jeho těla byl nalezen bílý prášek neznámého původu. Na těle neměl žádné známky násilí. Příčina smrti však dosud nebyla určena.

„Přála bych si, aby tě samotná láska mohla zachránit,“ napsala na Instagram Leandrova matka, která oznámila jeho úmrtí. „Můj krásný sladký andílku. Miluji tě víc, než dokážu popsat, už od chvíle, kdy jsem tě poprvé ucítila v břiše. Byl jsi mou radostí a vším, co bylo v mém životě ryzí a skutečné. Přála bych si teď být s tebou,“ napsala Drena De Niro.

Robert De Niro se v 79 letech stal posedmé otcem. Kdo je matkou, tají

Svůj zármutek vyjádřil i Robert De Niro, který v pondělí večer doprovodil dceru do pohřebního ústavu za synem. „Jsem hluboce zarmoucen úmrtím mého milovaného vnuka Lea. Velmi si vážíme všech kondolencí. Prosíme o poskytnutí soukromí k truchlení nad ztrátou Lea,“ stojí v prohlášení.

Leandro šel ve stopách svého slavného dědečka a toužil se stát hercem a režisérem. V roce 2018 se objevil v malé roli ve filmu Zrodila se hvězda nebo ve filmu Cabaret Maxime.

Jeho matku Drenu (51) Robert De Niro adoptoval v roce 1976, kdy si vzal její matku Diahnne Abbottovou, s níž měl poté syna Raphaela (46). V roce 1988 se rozvedli a De Niro měl potom dvojčata Aarona a Juliana (27) s herečkou Toukie Smithovou. Potom byl dvacet let ženatý s bývalou letuškou Grace Hightowerovou, s níž má syna Elliota (21) a dceru Helen (11). Od roku 2021 žije Robert De Niro s Tiffany Chanovou (43), s níž má teprve dvouměsíční dceru Giu Vriginii.


Témata: Robert De Niro, herec