Rickyho Martina obvinil synovec z incestu. Zpěvákovi hrozí až 50 let vězení

  • 98
Ricky Martin (50) byl svým synovcem Dennisem Yadielem Sanchezem (21) obviněn z incestu a opakovaného fyzického i psychického napadení. Pokud by se prokázalo, že informace je pravdivá, zpěvákovi by v rodném Portoriku hrozilo až padesát let vězení.

Mladík Dennis Yadiel Sanchez v obvinění, které podal před čtrnácti dny k soudu v Portoriku, tvrdí, že měl se svým strýcem Rickym Martinem sedm měsíců trvající milostný poměr, během kterého zpěvák užíval velké množství drog a alkoholu. Později údajně velice špatně nesl jejich následný rozchod a nejméně třikrát svého synovce slovně i fyzicky napadl poté, co si na něj počkal na ulici u jeho bydliště.

Zpěvák veškerá obvinění odmítá s tím, že jeho synovec je duševně nemocný a potřebuje okamžitou pomoc lékaře.

„Jsou to nepravdivá a odporná tvrzení. Doufáme, že se tento muž dočká psychiatrické pomoci, kterou očividně opravdu nutně potřebuje. Doufáme také, že tento hrozný případ bude co nejrychleji uzavřen, což bude tehdy, jakmile si soudce projde všechna dostupná fakta,“ vzkázal zpěvák prostřednictvím svého právníka Martyho Singera.

„Ricky Martin samozřejmě nikdy nebyl a nikdy nebude zapojen do jakéhokoli sexuálního nebo romantického vztahu se svým synovcem. Není to pravda a je to celé opravdu nechutné,“ píše se v oficiálním prohlášení.

Ricky Martin si vzal za muže svého partnera pocházejícího ze Sýrie

Zpěvák, který má v současné situaci zákaz svého synovce jakkoli kontaktovat, veškerá obvinění popřel i na svém profilu na Twitteru. Poděkoval fanouškům za slova podpory s tím, že je pouhou obětí křivého obvinění a doufá, že pravda vyjde brzy najevo. K případu se prý momentálně nemůže blíže vyjadřovat.

Ricky Martin a jeho manžel Jwan Yosef se vzali v roce 2018, vychovávají spolu čtyři děti. Třináctiletá dvojčata Matea a Valentina, tříletou dceru Luciu a dvouletého syna Renna.

VIDEO: Ricky Martin byl svým synovcem obviněn z incestu a napadení: