Ricky Martin, jeho synové Matteo a Valentino a zpěvákův partner Jwan Yosef (Los...

Ricky Martin, jeho synové Matteo a Valentino a zpěvákův partner Jwan Yosef (Los Angeles, 10. prosince 2016) | foto: AP

Ricky Martin s manželem si pořídili další miminko

  • 85
Zpěvák Ricky Martin (47) a jeho manžel Jwan Yosef (35) se na sociálních sítích pochlubili fotkou novorozeného syna. Chlapeček, kterého jim odnosila náhradní matka, dostal jméno Renn.

„Narodil se náš syn Renn Martin-Yosef,“ napsal zpěvák na společné fotce na Instagramu a stejný snímek sdílel i jeho manžel.

Nuestro hijo Renn Martin-Yosef ha nacido. #elbebéhanacido

29. října 2019 v 23:48, příspěvek archivován: 30. října 2019 v 8:47

Zprávu o tom, že budou mít přírůstek do rodiny, Ricky Martin oznámil v září během akce ve Washingtonu, kde dostal cenu za filantropii a podporu práv LGBTQ komunity.

„Je tady moje rodina. Můj manžel Jwan, moje krásná dvojčata Valentino a Matteo také. Miluji vás z celého srdce. Dodáváte mi sílu, každý den mě inspirujete a motivujete, abych dělal to, co dělám. Jste úžasní a miluji vás. A mimochodem, musím oznámit, že jsme těhotní. Jsme v očekávání. Miluji velké rodiny,“ prohlásil zpěvák za potlesku přítomných.

Ricky Martin má jedenáctiletá dvojčata Valentina a Mattea. Rok po svatbě s umělcem Jwanem Yosefem, s nímž začal chodit v roce 2016, zpěvák oznámil narození dcery Lucie. Holčička přišla na svět na Štědrý den 2018.

Martin zahájil kariéru s chlapeckou kapelou Menudo, od níž se v devadesátých letech minulého století odtrhl a dal se na sólovou dráhu. První album v angličtině vydal v roce 1999 pod názvem Ricky Martin a byly na něm jeho dva největší hity Livin’ la Vida Loca a She’s All I Ever Had.

V březnu 2010 Martin ukončil léta spekulací ohledně své sexuální orientace. Na blogu se veřejně přihlásil k homosexualitě. „Hrdě prohlašuji, že jsem šťastný homosexuální muž,“ napsal zpěvák. Později tuto informaci potvrdil i jeho mluvčí. 

29. srpna 2018