Petr Rychlý

Petr Rychlý | foto: Lenka Hatašová, iDNES.cz

Předem nic nepoznáte, říká Petr Rychlý po infarktu

  • 2
Herec a bavič Petr Rychlý je necelé dva měsíce po prodělaném infarktu zase v jednom kole. Nejen že musel dohnat podle scénáře své scény v seriálu Ordinace v růžové zahradě, ale rozhodl se dostát i svým dalším závazkům a moderoval charitativní večer.

"Předem jsem nic nepoznal. Prostě mne jen píchlo pod žebrem," vzpomínal herec na své zdravotní problémy, které ho nedávno postihly (více zde).

Rychlý, který svou pověstí workoholika nezapře své příjmení, byl podle svého manažera rukou osudu donucen odpočinout si chtě nechtě.

"Lékaři mu sice nařídili absolutní klid, ale to už je na Petrovi, jak si jejich doporučení vezme k srdci," komentoval stav svého svěřence manažer Oskar Hahn.

"Když jsem ležel po angioplastice v nemocnici, dal jsem si jako pomyslný cíl, že odmoderuji charitativní večer pro Korunku Luhačovice zase už v plné síle. A vidíte, jsem tady!" prohlásil Rychlý na pódiu. 

Charitativní večery v luhačovické Elektře moderuje pravidelně. Pojí ho k nim i přátelství s jejich organizátorkou Veronikou Záhorskou. Letošního předvánočního nadílení se vedle herců a zpěváků Jana Budaře či Pavla Vítka zúčastnily i dámy se zlatem v hrdle Jitka Zelenková, Renata Drössler či Katarína Knechtová.