Javier Bardem a Penélope Cruzová

Javier Bardem a Penélope Cruzová | foto: Profimedia.cz

Penélope Cruzová a Javier Bardem mají syna

  • 10
Španělským hercům Penélope Cruzové a Javieru Bardemovi se v sobotu na klinice v Los Angeles narodil první potomek. Informoval o tom španělský list El País na svých internetových stránkách bez bližších podrobností. Podle časopisu Hola je to chlapec.

"Jejich první dítě se narodilo na klinice Cedars Sinai v Los Angeles, kde pár hledal co největší soukromí," napsal deník.

"Jde o chlapečka, jenž přišel na svět v sobotu," napsal pak ve svém internetovém vydání časopis Hola a stejnou zprávu přinesl i deník The Sun. Agentura, která herečku ve Španělsku zastupuje, zatím nechtěla zprávu komentovat.

Šestatřicetiletá Cruzová rodila poprvé. Ani jednačtyřicetiletý Bardem nemá z předchozích vztahů žádné děti.

Cruzová a Bardem se seznámili v roce 1992 při natáčení filmu Bigase Luny Šunka, šunka. Poté spolu natáčeli v roce 2008 snímek Woodyho Allena Vicky Cristina Barcelona, který herečce o rok později přinesl Oscara za vedlejší ženskou roli. Právě při tomto filmu se dali dohromady a loni v červenci se v naprostém utajení vzali.

Penelope Cruzová a Javier Bardem

Javier Bardem může teď slavit i nominaci na Oscara, kterou získal za svůj výkon ve filmu Biutiful mexického režiséra Alejandra Gonzáleze. Jednoho Oscara už doma má. Dostal ho v roce 2008 za roli ve filmu bratří Coenů Tahle země není pro starý. Jestli si půjde pro další sošku se ukáže na slavnostním ceremoniálu 27. února.

,