Pavel Poulíček

Pavel Poulíček | foto: KORZO

Pavel Poulíček se vrátí na obrazovku, uvádět má nejen sport

  • 174
Po delší pauze by se měl bývalý sportovní moderátor Pavel Poulíček opět vrátit před kamery. O spolupráci s ním jedná televize Prima. Poulíček by však neměl mít na starosti jen sport.

"S Pavlem Poulíčkem TV Prima nejedná o možnosti nástupu do sportovní redakce, protože tu TV Prima nemá," řekl Václav Mazánek z tiskového oddělení televize.

Podle informací iDNES.cz s ním však televize o spolupráci jedná a v rámci zpravodajské hodiny by mohla ostříleného moderátora využít i na jiné posty, než je sport.

Pavel Poulíček s přítelkyní

Poulíček měl na Public TV, která skončila vysíláni na konci května, vlastní talk show, kde každou neděli rekapituloval zásadní události týdne. Předtím 15 let působil ve sportovní redakci Novy.

Pavel Poulíček se vrátil k moderování díky pořadu Inventura na Public TV. Jeho prvním hostem byl Vladimír Šmicer

"Budu se naplno věnovat svým dalším aktivitám: reklamě a PR. Za patnáct let praxe moc dobře vím, jak média fungují a myslím, že je potřeba se posunout dál," uvedl tehdy pro iDNES.cz Poulíček.

Mimořádně úspěšné televizní sezony pro Pavla Poulíčka byly, alespoň podle výsledků ankety TýTý, roky 1999, 2000 a 2001. V těchto letech ho totiž diváci ocenili v kategorii Sportovní komentátor.

Po odchodu z Novy Poulíček pracoval v agentuře, která se starala o mediální obraz Českých drah. Loni založil se dvěma podnikateli internetovou agenturu.