pohotoví podnikatelé vyrobili panenku vězeňkyni s vizáží Paris | foto: Profimedia.cz

Paris Hiltonová má panenku „vězeňkyni“

  • 6
Povalečka z vyšších vrstev Paris Hiltonová půjde 5. června na tři týdny za mříže. Její životní zkoušky se ihned chytili pohotoví podnikatelé a vyrobili panenku vězeňkyni s vizáží Paris.

Hiltonová už také jako trestankyně zdobí tisíce triček a hrníčků, které si turisté z Los Angeles budou moci odvézt jako památku na návštěvu města pozlátka a hříchu.

„Jsem si jistá, že by se Paris nezlobila. Všichni vědí, jak ráda je středem pozornosti,“ myslí si Sandy Kelleyová, jež panenky vyrobila a distribuuje po Státech i na internetu.

A Paris už z vězení nemá takový strach. Zpočátku se hroutila, ale pak jí bylo řečeno, že za dobré chování se její trest sníží z 45 na 23 dní, navíc bude ve speciálním zařízení pro celebrity, politiky a policisty.

O její zkušenosti z trestnice již mají zájem televizní producenti a knižní vydavatelství. Takže Paris na všem vydělá a opět se k ní budou upírat zraky většiny Američanů, o což jí jde především.

Šestadvacetiletá skandalistka si odsedí trest za ignoraci zákazu řízení bez platného řidičáku, který jí úřady odejmuli letos v lednu.