Diskuze

Nikdy jsem nebyla na plastice a nemám ani botox, tvrdí Paris Hiltonová

Některé celebrity se netají láskou k plastickým chirurgům a menším či větším úpravám vizáže. Paris Hiltonová (37) mezi ně nepatří. Slavná dědička hotelového impéria naopak tvrdí, že žádné kosmetické úpravy nikdy nepodstoupila.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, když se podíváte na její fotky z dětství, zjistíte, že původně byla tuctová hnědooká bruneta. :-) Takže současná modrooká (to jsou čočky) blondýna se zajímavými rysy v obličeji podle mého nějaké ty zásahy chirurga potřebovala :-)

Ale fakt je, že si nikdy nedala silikony a jedna z mála amerických celebrit měla a má drobná ňadra odpovídající mladé hubené holce. R^

Co je ale tradiční hoax je ta "dědička hotelového impéria". ;-D V době kdy se začala objevovat v médiích ve skutečnosti už impérium Hilton dávno rodině nepatřilo a jen tam měl dědeček drobounký menšinový podíl. A Paris jestli se dobře pamatuju byla jedna z 32 dědiců tohoto podílu. Přičemž už před lety ona sama vydělávala víc peněz, než byla hodnota toho teoretického podílu. Paris totiž je především schopná businessmanka, která objevila díru na trhu a velice zručně s ní pracuje. Čili o nějaké slaboduché blondýnce se nedá mluvit.

11 0
možnosti

Rysy v obličeji jsou možná pozoruhodné, ale ne moc hezké, takový žabí výraz. Možná i proto ze se be udělala alespon blondýnu, což zároveń tolik nevykontrastuje obličej (jako tmavé vlasy) a rysy spíše rozostřuje. Postava nevím, štíhlá je, ale nelíbí se mi, připomíná mi Christinu Aquileru.

0 3
možnosti

J41a50k15u30b 28R27o64u90s

29. 7. 2018 9:24

Nevím, jestli má nebo nemá botox, určitě ale nemá mozek.

3 1
možnosti

Já zas nechápu, proč by člověk v 37 letech měl chodit na plastiku. A tajemství proč vypadá dobře? Protože je mladá. Takový článek o ničem, ale u Paris Hilton to ani jinak než o ničem být nemůže.

7 2
možnosti

A když namalují obličej na "ksicht" tak je výsledek zaručen.

2 0
možnosti

Ale na lobotomii ocividne uz byla.

0 2
možnosti

Paris Hilton je pro mě synonymem blbé blondýny, hlouposti a rozežranosti, jak se říká tady u nás. Zajímavé je, že její sestra se jeví jako celkem normální holka. Je mi jedno, jestli má plastiku a botox, nebo ne, protože mi nikdy nepřipadala hezká. Asi to jako žena nedokážu posoudit, takže, chlapi - je Paris hezká? Vyjádřete se, prosím.

3 4
možnosti

No vida, původně jsem si myslel, že s ní nemám vůbec nic společného, a přece mám, taky jsem nebyl na plastice a to druhý taky nemám.

Tak a teď už to všichni víte :-)

0 0
možnosti
Foto

Viem, co by Paris odvetili nasi futbalisti. Tak urcite...

0 0
možnosti
Foto

Tajemství mladistvého vzhledu Paris Hilton tkví zejména v tom, že není tlustá a je jí teprve sedmatřicet...

17 0
možnosti

a to ze ji je 37 je záruka ze vypada dobře? Se podivejte jak vypadaji zenske v jejím veku v 37... A hlavne to nesvalujte ze ona ma peníze a nic nedela.. je to o tom jak se každý ma rad a o sebe pecuje. Je plno normálních zenskych které vypadaji v 37 skvele a mají deti.. to jen na vysvětlenou ze to ze ji je 37 není záruka ze bude vypadat dobre

0 1
možnosti

Ale silikonky si udělat nechala, ne?

0 0
možnosti

E72m11i53l 73D49u37d85a

29. 7. 2018 6:12

Kde? Vsak je plocha

0 0
možnosti