Nicolas Cage

Nicolas Cage | foto: AP

Opilý Nicolas Cage zranil svého pětiletého syna

  • 15
Problémy amerického herce Nicolase Cagea nekončí. Po hádce s manželkou Alice skončil v policejní cele. Teď ale vyšlo najevo, že opilý herec při potyčce zranil svého syna Kal-ela. Cage s ním upadl a kluk skončil se zraněným kolenem.

Podle vyšetřovatelů byl svědkem hádky rodičů i hercův syn. Opilý Cage ho držel na rukou a upadl s ním na zem. Kal-el si zranil koleno a pomohla mu jeho matka Alice. Policejní vyšetřovatelé teď navíc budou zjišťovat, jestli herec syna fyzicky netýral. Hercova manželka se odmítá k celé věci vyjádřit.

Nicolas Cage na snímku policie New Orleans

Nicolas Cage s manželkou

Opilého herce zadržela policie v New Orleans, kde se na ulici před zraky několika svědků hádal s Alice a dokonce ji prý fyzicky napadal.

Podle serveru tmz.com si na Cagea stěžoval řidič taxi, který se obával, že rozzuřený herec manželce ublíží, a tak zavolal policisty. "Okamžitě poznali, že je Cage velmi opilý a nařídili mu vystoupit z vozu," stojí v prohlášení policie. 

Cage byl na policejní stanici obviněn z domácího násilí a rušení veřejného pořádku, ale propustili ho na kauci ve výši 180 tisíc korun. Soud ho čeká 31. května.