Nikol Štíbrová se pochlubila novým prstýnkem. Je zásnubní?

Nikol Štíbrová se pochlubila novým prstýnkem. Je zásnubní? | foto: Ivan Chlud

Nikol Štíbrovou zdobí čerstvý prsten. Je zásnubní?

  • 16
Mladá herečka Nikol Štíbrová, proslulá seriálem Pojišťovna štěstí, je už půl roku zamilovaná, svého přítele ovšem úzkostlivě tají. Jeho vkus, štědrost i romantickou povahu prozrazuje prsten, který Nikol nosí na levé ruce a kterým ji čerstvě obdaroval.

"Štíbrová se zasnoubila!", znělo hotelem Paříž, kde se právě křtilo album Slepá láska Best of ORM. To je kompilací toho nejlepšího z tvorby dua ORM zarámované slavnými tématy z televizního seriálu Pojišťovna štěstí.

Že se jedná o prsten zásnubní, ale herečka popírá. "Dostala jsem ho ke čtvrtečním jednadvacátým narozeninám," tvrdí. Na tajemného přítele nechce prozradit ani jméno. "Je takové zvláštní a neobvyklé... Ne, neřeknu ho.  On je totiž cizinec," vypadlo z ní nakonec.

Jako takový zřejmě ani nesleduje oblíbený seriál Novy, v němž jeho půvabná přítelkyně září již čtvrtý rok a jehož  třetí řada startuje v pondělí 8. října. Snad jako cizinec chápe mentalitu Čechů i to, že její kolegové ze seriálu jsou pro ni druhou rodinou. "Atmosféra při natáčení je  lepší a lepší, taková přátelská, až bych řekla skoro rodinná, na place mám spoustu známých a kamarádů. Vlastně se dá říct, že natáčení beru jako formu relaxu," vyznává se Štíbrová.
 
Vedle stálic seriálu Kateřiny Brožové či Aleny Antalové se v seriálu objeví i několik nových tváří, například Jana Švandová, Martina Válková, Pavel Rímský či Kamila Špráchalová.