Nicol Kidmanová se bojí Oscarů

  • 1
Herečka Nicol Kidmanová působí jako by se se zářivým hollywoodským úsměvem už narodila a davy novinářů, fotografů a fanoušků byly její druhá rodina. Skutečnost je ale trochu jiná. Nicol má z novinářů panickou hrůzu a předávání Oscarů se už teď upřímě děsí. "vždycky stašně zpanikařím, začnou se mi třást ruce a nemůžu dýchat," potvrzuje bývalá manželka Toma Cruise.
Podívejte se do fotogalerie.

"Dřív mi byl v těchto situacích velkou oporou Tom. Vždycky mi zašeptal do ucha, ať se nebojím, že všechno bude v pořádku. To mi vždycky strašně pomohlo," prozradila Nicol.

Po rozvodu s Tomem snáší přízeň fotografů a fanoušků mnohem hůř. Při premiéře filmu Moulin Rouge v Cannes propadla Nicol záchvatu paniky. "Bylo tam tolik světel a davy lidí, které na mě zíraly. Najednou se mi udělalo špatně a nemohla jsem dýchat. Naštěstí tam se mnou byla moje sestra Antonia, která mě odvedla na toalety, povolila mi šaty, sundala boty a utěšovala mě, dokud jsem se neuklidnila," řekla herečka.

Nicol ještě neví, kdo jí doprovodí na letošní předávání Oscarů, ale už teď má strach, aby fotografování na "červeném koberci" ve zdraví ustála.


 

Nicole Kidmanová a režisér Baz Luhrmann

Nicol Kidmanová na festivalu v Cannes

Režisér Alejandro Amenabar s herečkou Nicol Kidmanovou na 58. MFF v Benátkách

Režisér Baz Luhrmann a herečka Nicol Kidmanová.