Zoe Saldana

Zoe Saldana | foto: AP

Nejlépe oblékanou celebritou roku je Zoe Saldana z Avataru

  • 12
Zoe Saldana, známá z filmu Avatar, se objevila v čele nečíslovaného žebříčku nejlépe oblékaných žen roku časopisu People. Kromě ní je na seznamu také seriálová herečka Lea Michelová nebo přítelkyně britského prince Williama Kate Middletonová.

Dalšími jmény v desítce nejlépe oblékaných jsou zpěvačky Gwen Stefani a Rihanna a herečky Jennifer Anistonová, Jessica Alba a Diane Krugerová.

Saldana, jejímž kostýmem v Avataru byla hlavně modrá barva a elegantní oháňka, časopis People oceňuje za eleganci, vkus a smysl pro humor a jmenoval ji královnou červeného koberce.

Čtyřiadvacetiletá Michelová, která hraje v televizním hudebním seriálu Glee, je na seznamu nováčkem a časopis People zaujala hlavně v šatech se zlatými a smaragdovými pruhy. Přítelkyni prince Williama Kate Middletonovou People chválí za to, že vypadá vždy elegantně a noblesně.

Diane KrugerováKate Middleton

Čtyřiatřicetiletá Krugerová, která vytvořila hlavní ženskou roli ve filmu Hanebný pancharti, je dle časopisu originální, sama se líčí a v odívání klade styl nad pohodlí. People při posuzování vzhledu celebrit na červeném koberci připomenul i nezdařilé kreace, v nichž se na červeném koberci objevila například manželka herce Toma Hankse Rita Wilsonová nebo někdejší svůdnice Sharon Stone.

Marc Mezvinsky a Chelsea Clintonová jsou již svoji

Marc Mezvinsky a Chelsea Clintonová jsou již svoji

Za nejpamátnější okamžiky roku People považuje sebevraždu britského návrháře Alexandera McQueena, nákladnou svatbu dcery bývalého amerického prezidenta Billa Clintona Chelsey a dokonale střižený a přiléhavý účes mladičkého kanadského zpěváka Justina Biebera. O desítce nejhůř oblékaných celebritách vydá People verdikt v pátek.


Britská královská rodina