David Pleva

David Pleva | foto: Stanislava Tylmanová

Sexy David Pleva z Muže roku boduje na soutěžích krásy i v kulturistice

  • 7
Finalista Muže roku 2022 David Pleva (27) slaví jeden úspěch za druhým. Na světové soutěži Man Supermodel World se umístil na třetím místě a získal i titul Best body. Na nedávném mistrovství světa v naturální kulturistice obsadil páté místo. Svou formu předvedl i na svém posledním focení.

Svaly, pot, roztříštěné sklo, autovraky a trochu toho nebezpečí a adrenalinu. Tak si fotografka Stanislava Tylmanová představuje snímky pořádného chlapa. Pro sexy focení vybrali i adekvátní outfit – kostkovanou vestu, montérky a pracovní boty, které industriální atmosféru dokonale podtrhly.

„Špíny a těžké práce se nebojím. Nejsem žádná princezna. Bavilo mě rozbít pár aut, lézt po vracích, a dostat se dokonce do vyhořelého auta. Všude byly střepy, ale vyvázl jsem jen s několika oděrkami,“ pochvaloval si focení David Pleva.

Fotografka Stanislava Tylmanová s finalistou soutěže Muž roku 2022 nefotila poprvé. „Objevila jsem ho před dvěma roky na Instagramu jako krasavce z fitnessu. Od začátku byl naprosto skvělý. Jeho fotky měly vždy neskutečný úspěch. Je velmi fotogenický, a to nejen díky své postavě. A co se více hodí k takovému chlapovi, než rezavá auta a palice?“ míní fotografka.

David Pleva pochází z Teplic. Je vystudovaný nutriční specialista a fitness trenér. Kromě toho, že mu příroda nadělila přitažlivý zevnějšek, je i manuálně zručný. Pracuje v rodinné zámečnické firmě a vyrábí například industriální nábytek. Patří také mezi otužilce, takže mu mrazivé počasí na focení vůbec nevadilo.

6. srpna 2022