Muž roku 2013 Antonín Beránek

Muž roku 2013 Antonín Beránek | foto: Petr Kurečka

Muž roku Beránek se svlékl. Je z něj polonahý James Bond s knírkem

  • 20
Vítěz soutěže Muž roku 2013 Antonín Beránek slibně rozjíždí kariéru modela. Objevil se na několika přehlídkách a spolu s dalšími finalisty nafotil sexy kalendář. Revue iDNES.cz vám přináší lechtivé fotografie, které se ale do kalendáře nedostaly.

O fotky finalistů Muže roku 2013 se postaral známý český fotograf Petr Kurečka, který stojí také za projektem kalendáře Proměny (více o posledním křtu zde). 

"Napadlo mne využít potenciál soutěže a oslovil jsem pořadatele akce Davida Novotného s myšlenkou nafotit s finalisty kalendář. Ten nadšeně souhlasil. Kalendář ukáže jednotlivé kluky v odvážných pózách ve spodním prádle," řekl fotograf. 

Focení probíhalo v průběhu jednoho dne a všechno šlapalo jako hodinky. Někteří finalisté byli sice nervózní, ale celý tým si s tím nakonec poradil. Kalendář byl poprvé k vidění na samotné soutěži Muž roku 2013, kde sklidil úspěch. Soutěžící jednotlivé fotky předtím neviděli a byli celou dobu napjatí. Do rukou se jim dostal až výsledek. 

"Jsem s fotografiemi i vítězi velmi spokojen. Letošní ročník byl kvalitní a velmi silný, tak měl Petr kvalitní materiál k fotografování," dodal pořadatel soutěže David Novotný. 

Foto: Petr Kurečka, styling: Alena Skupinová, make-up a vlasy: Patrik Mrazek

Křest kalendáře JAMES 2014 proběhne na začátku října v Praze za přítomnosti vítězů soutěže, dalších finalistů a nebudou chybět ani známé tváře českého showbyznysu.

Muž roku 2013 Antonín Beránek bude reprezentovat Česko na soutěži Mister International v Jakartě. Druhý Adam Nitschmann poletí na Mister Universe a třetí Tomáš Barthell bude českým zástupcem na mezinárodní soutěži Manhunt International.