Miss Kateřina Stočesová s kamarádkou a jejími dětmi | foto: Aleš Kartal

Missky vzaly děti na pohádku, Ewa Farna moderovala

  • 6
Zpěvačka Ewa Farna si poprvé vyzkoušela roli moderátorky v kině Cinema City Flóra na premiéře nového animovaného filmu Artur a minimojové.

Tento snímek pro malé i velké se drží svými tržbami na prvních místech ve světových žebříčcích návštěvnosti kin. Nejmenší účastníci měli možnost před začátkem premiéry předvést své výtvarné nadání a za to byli náležitě odměněny.

O pohodlí dětí pozvaných celebrit se starala Soňa Polonyiová, která před několika lety moderovala erotický pořad „Peříčko“ a nyní se věnuje charitativním projektům.

Premiéru si nenechal ujít hlavní organizátor Českých lvů Petr Vachler s manželkou a dětmi. Jako vzorný táta došel před začátkem představení koupit dětem velký popcorn, ale místo klasické coca coly koupil raději vodu.

S dětmi přišly i missky
Česká Vicemiss Bára Kolářová přiznala, že se ráda dívá na pohádky a do kina vzala sebou i svou mladší sestru.

Miss ČR Kateřina Stočesová vlastní děti ještě nemá, ale i tak ji doprovázela početná rodinka. "Ty děti jsem si nepůjčila," prohlásila u vstupu do sálu. "Takové krásné děti se přeci nepůjčují. Jsem tu s kamarádkou a ti broučkové jsou její," dodala Kateřina.

Pohádka, kterou v originále namluvila i Madonna, přilákala na svou premiéru také Katřinu Kornovou se synem Filipem či modelku a manažerku Evu Jasanovskou, která přišla se svým manželem, hudebníkem Michalem Dvořákem.

"S manželem jsme vlastně jen odrostlé děti, a tak se na pohádky díváme pořád moc rádi," prozradila Eva. "Ráda bych měla své děti, ale zatím je nijak neplánuji. Chtěla bych dvě, ale manžel jich bude chtít asi víc. Ale ještě se uvidí," dodala s úsměvem  Jasanovská.