Veronika Chmelířová

Veronika Chmelířová | foto: archiv Z. Podhůrského a V. Chmelířové

Miss Chmelířová plánuje útěk s hokejistou Procházkou

  • 3
Veronika Chmelířová, druhá vicemiss České republiky 2007, je připravena následovat svého milého, hokejistu Milana Procházku, téměř kamkoli. Ve vzduchu momentálně visí Švédsko nebo Rusko, o finalistu extraligy hrajícího za Karlovy Vary totiž projevily zájem právě týmy těchto dvou zemí.

Litvínov - K. Vary: domácí Robert Reichel v souboji s karlovarským duem Milan Procházka (vlevo), Ondřej Němec"Na svou kariéru nehledím a ráda se budu o Milana starat, dokonce mě domácnost i baví. A kam bych raději? Je mi to v podstatě jedno, záleží na Milanovi, jakou nabídku přijme. Ale také se může stát, že si ho nechají v Česku. Teď je důležité, aby vyhrál finále extraligy, hrozně mu držím palce a nechybím na žádném zápase," říká Chmelířová.

Svého hokejistu opustila jen na pár dní, neodmítla totiž pozvání do jednoho z luxusních hotelů v Janských Lázních, kde si užila jarního lyžování i příjemného prostředí hotelu s originálním designem a vybavením, kde nechybí bazén, vířivka či sauna. Jednoho muže po svém boku tady přece jen měla.

"Vzala jsem s sebou svého staršího bratra Karla, máme spolu bezvadný vztah. Na lyžích nejsem zrovna zběhlá, i když rodiče nás ke sportu vždycky vedli, ale tady v Janských Lázních je krásné lyžování. Půjčila jsem si v půjčovně speciální testovací lyže, takže to jezdilo samo. Vyšlo nám i počasí, svítilo sluníčko, takže paráda," libovala si Chmelířová.

Zdeněk Podhůrský na horách Zdeněk Podhůrský na horách

Sáňkařskou dráhu ale vyzkoušela pro jistotu s kamarádkou Evou Čerešňákovou. A do baru zašla večer se Zdeňkem Podhůrským a jeho přítelkyní Ilonou. Podhůrský všechny zval, stále totiž průběžně slaví své jubilejní padesáté narozeniny. Rozšoupl se dokonce tak, že uspořádal pro přítelkyni v hotelovém apartmá romantickou koupel ve vířivce, kde samozřejmě nechyběly svíčky ani šampaňské. Ještě že jeho děti, Adam a Maruška, které byly na horách s ním, už spaly.