Diskuze

Dalšího potomka si chci více užívat, přiznal Miroslav Etzler

Miroslav Etzler (53) se připravuje na nový přírůstek do rodiny. S přítelkyní Helenou Bartalošovou (36) bude mít první společné dítě, má však ještě další tři potomky. Herec nyní začal o sebe víc dbát a na dítě si vyhradí více času. „Hnal jsem se za kariérou a málo jsem byl doma, teď to chci změnit,“ řekl.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LL

Ta paní je jen nefotogenická, nebo je tak ošklivá i v reálu?

2 0
možnosti
RS

ona ještě neporodila??? mám pocit, že už x měsíců jsou tu články o tom, jak se připravují na těhotenství, jak ho uhnala a jak bude nyní vzorným otcem...

4 0
možnosti
AK

Myslím, že dítě není na "užívání"...

1 0
možnosti

Přidal se do klubu "udělej si svého vnuka sám".;-);-)

5 0
možnosti
RD

Co to tady ty chytrá i melou? Vždyť polovina národa se rozvádí a děti vyrůstají většinou stejně téměř bez otce. A kdyby příroda chtěla, aby zralý muži nemohli mít děti, tak se o to postará.

2 1
možnosti
MK

A on to Etzler doteď nějak tajil, že to přiznal?

8 0
možnosti
KS

Až bude potomkovi dvacet a bude se chystat na vysokou školu, bude panu Etzlerovi 73 let. Až dostuduje a bude se chtít podívat po světě, bude panu Etzlerovi 83 let. A až se vnoučata budou ptát, kde je děda, bude pět let pod drnem.

11 10
možnosti

No co. Já jsem prarodiče taky již neměla a na ježdění po světě snad rodiče nepotřebujete.

9 2
možnosti
Foto

Některé celebrity se množí až na stará kolena, kdy už by se měli radovat z vnoučat ... Jsem zvědav jak si povedou jejich děti třeba v pubertě kdy potřebuji pomoc , a ne se starat o senilního předka ;-D

15 7
možnosti
Foto

Každý měsíc rozhovor s dědou o jeho novém přírůstku do rodiny.

26 4
možnosti
TK

Já myslím, že průměrný člověk se dožije více než 73 let, což bude věk 20 let jeho dítěte. To na vychování dítěte snad stačí, ne? Nebo co tam vidíte za problém?

9 4
možnosti