Michael Jackson odhalí své soukromí

  • 5
Neskutečná popularita televizních pořadů, nahlížejících do nejintimnějšího soukromí populárních osobností, chytila do svých "záludných sítí" i známého popového zpěváka Michaela Jacksona. V prvním únorovém týdnu uvede britská televize devadesátiminutový dokumentární film, vyprávějící o jeho "obyčejných všedních dnech".
Premiéru filmu ve Velké Británii prosadil novinář Martin Bashir, mistr rozhovorů s významnými lidmi, který se na filmu podílel.

Bashir Jacksona doprovázel celých osm měsíců, kdy se dokument natáčel. Zpěvák po celou tu dobu vláčel s sebou celou rodinu na svůj vlastní účet. Byli s ním také na turné v Německu, kde se stala událost, která obletěla celý svět.

Natočen byl ve chvíli, kdy na žádost fanoušků a novinářů předvádí své nejmladší dítě, Prince Michaela II., na balkoně berlínského hotelu Adlon tak neopatrně přes zábradlí, že mu dítě málem vypadlo z rukou.

Tímto incidentem tak poněkud zkazil svůj záměr předvést prostřednictvím dokumentu, že není nestvůra a trýznitel dětí. A možné také je, že mu nedala spát hvězdná sláva obdobného projektu rockera Ozzy Osbourna, který se ve svém domě dává natáčet pro televizi s celou svou rodinou.

Nejpravděpodobnější ovšem je, že zpěvák s údivem zjistil, že fanoušci na něj zapomínají a rozhodl se jim připomenout touto cestou. Proslýchá se, že zpěvák se topí v dluzích.

Michael Jackson už druhý rok po sobě získal titul "nejšílenějšího Američana". (Na fotografii drží zpěvák svého nejmladšího syna přes balkon ze čtvrtého patra a ukazuje ho svým fanouškům)