Michaela Maurerová - Quelle Fashion Show | foto: Marek Navrátil

Maurerová z Ulice je dva měsíce po porodu štíhlá jako proutek

  • 1
Herečka Michaela Maurerová přivedla teprve před dvěma měsíci na svět dvojčátka Josífka a Magdalenku a kila nabytá v těhotenství jsou do jednoho pryč.

Herečka předvedla tělo štíhlé jako proutek na Quelle Fashion Show, kde byla představena kolekce na letošní jaro a léto. 
 
Štíhlost přisuzuje šťastná maminka přírodě. "Příroda to tak sama zařídila, navíc ta péče o miminka dá člověku taky zabrat. Je to opravdu fofr, stíhám se občas najíst a převlíct z pyžama," říká s úsměvem Maurerová.

Ivana Jirešová Quelle Fashion ShowNikol Štíbrová Michaela Maurerová Quelle Fashion Show

Celý večer byla jako na trní, od miminek byla totiž takhle pryč úplně poprvé. "Jsem hrozně nervózní a těším se, až budu zase u nich. Máme sice na hlídání úžasnou sestřičku, kterou jsem potkala v porodnici, ale stejně jsem mimo domov celá nesvá. Už konečně chápu kamarádky, proč byly tak nervózní, když náhodou na chvíli odešly od dětí."

Její děti jsou prý pochopitelně nejhodnější, nejzlatější a nejkrásnější na světě. Péči o ně zvládá, musí, ale je ráda, že pomáhá manžel Milan i babička.

Tereza Kostková

Tereza Kostková

Markéta Hrubešová

Markéta Hrubešová

Maurerová přivítala v roli moderátorky na mole své kolegyně herečky, které si vyzkoušely roli modelek. Jako doma se tu cítila Tereza Kostková, která molem doslova protančila a přehlídku si vysloveně užívala. Profesionálně si vedla také dcera Markéty Hrubešové Christel, ze které bude podle její maminky zřejmě modelka. Poslední model, krásné slavnostní šatičky, ze sebe ani nechtěla v zákulisí svléknout.

Zuzana Vejvodová
Zuzana Vejvodová

Módní trendy na jaro a léto předvedla dále Ivana Jirešová, těhotná Štěpánka Duchková, Nikol Štíbrová nebo Zuzana Vejvodová.