Hana Mašlíková ve studiu fotbalového Eura | foto: TV Prima

Mašlíková věří fotbalistům: Dneska vyhrají 2:0!

  • 45
Modelka Hanka Mašlíková má o dnešním večeru jasnou představu - s křupkami a dobrým vínem v ruce bude sedět doma u televize a fandit našim fotbalistům, kteří na Euru svedou bitvu s Portugalskem.

"Já mám fotbal hrozně ráda. Šest let jsem žila s jedním fotbalistou z Teplic a díky němu jsem tomuto sportu naprosto propadla," vysvětluje. "My jsme spolu sledovali naprosto všechny zápasy, všechna mistrovství, Eura a Poháry UEFA, takže jsem tím pádem zvyklá sledovat fotbal," doplňuje modelka, která chtěla naše hráče podpořit přímo ve Švýcarsku. "Chtěly jsme se tam vypravit s kamarádkou, ale pracovně se mi to kříží s jinými věcmi, takže to nezvládnu."

Protože však Hanka lásku k fotbalu myslí vážně, vyřešila svou dnešní neúčast na ženevském stadionu trochu jinak - sympatie vyjádřila reprezentantům prostřednictvím vzkazové plachty televize Prima, která dnes bude stát na pražském Staroměstském náměstí. "Je to super nápad, fanoušci tak mají jistotu, že se jejich podpora určitě ke klukům dostane," dodala modelka.

A jak tipuje výsledek dnešního duelu Česko - Portugalsko? "Bude to jasná výhra. Kluci by mohli dát tak 2:0," uzavírá Hanka Mašlíková.

EURO 2008: příloha k fotbalovému šampionátu

Vyhrají dnes naši fotbalisté nad Portugalskem?

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 21:00 středa 11. června 2008. Anketa je uzavřena.

ne
ne 151
ano
ano 70